Gent d'Esmirna Atenció! L'estació de Bornova serà l'última parada de les expedicions de metro

Gent d'Esmirna Compte, l'estació de Bornova serà l'última parada de les expedicions de metro
Gent d'Esmirna Atenció! L'estació de Bornova serà l'última parada de les expedicions de metro

İzmir Metro A.Ş., afiliat al municipi metropolità d'İzmir. va anunciar que a causa d'un estudi tècnic previst, no hi haurà vols temporals entre les estacions Ege University - Evka 3. S'informa que les obres començaran el dilluns 16 de maig i estaran enllestides com a màxim en 15 dies.

Durant aquest temps, l'última parada dels serveis de metro serà l'estació de Bornova. Des d'aquí, cada 6 minuts arribarà un tren circular fins a l'estació d'Ege University. Els passatgers que continuaran cap al centre de transferència Evka 3 es beneficiaran dels autobusos ESHOT gratuïts que sortiran des de l'estació de Bornova.

Gent d'Esmirna Compte, l'estació de Bornova serà l'última parada de les expedicions de metro
Gent d'Esmirna Atenció! L'estació de Bornova serà l'última parada de les expedicions de metro

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar