La Direcció General d'Autopistes contractarà 1 extreballador

Direcció General de Carreteres
Direcció General de Carreteres

DIRECCIÓ GENERAL D'AUTÒPIES 3a DIRECCIÓ REGIONAL LLOCS DE TREBALL A CONTRACTAR AMB CONVENI DE LABORACIÓ CONTINUA AMB LA SEVA durada indefinida; UN TOTAL D'1 (UN) TREBALLADOR AMB EXPERIÈNCIA CONDENAT O FERIT (TMY) QUE NO SERÀ CONSIDERAT EN LA LLUITA CONTRA EL TERRORISTA.

A les direccions provincials de l'Agència de Treball i Ocupació de Turquia, la nostra sol·licitud s'anunciarà a les ofertes de treball obertes l'09/05/2022 i romandrà a l'anunci durant 5 dies.

Els candidats que compleixin les condicions de la demanda poden sol·licitar a la Direcció Provincial/Sucursal de l'Agència Turca de Treball i Ocupació o a través de l'adreça d'Internet iskur.gov.tr ​​en un termini de 5 dies a partir de la data de publicació de l'anunci.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

Els punts que han de tenir en compte els candidats que es vulguin presentar s'indiquen a l'apartat següent, les condicions i les explicacions que s'han de demanar per als que seran reclutats com a excondemnats-TMY.

Direcció General d'Autopistes per Acollir Extreballadors Condemnats

Condicions i explicacions a demanar per als que seran contractats com a excondemnats-treballadors de TMY:

1. Candidats que compleixin les condicions de la convocatòria; En un termini de 5 dies a partir de la data de publicació de l'anunci, podeu sol·licitar-lo a través de l'enllaç "Job Seeker" a l'adreça d'Internet esube.iskur.gov.tr ​​iniciant sessió amb el vostre número d'identificació TR i contrasenya. A més, es poden fer sol·licituds des dels punts de servei i de la línia Alo 170. Quan el termini de presentació de sol·licituds coincideix amb el dia festiu, les sol·licituds es prorroguen fins al final del dia hàbil següent.

2. Encara que siguin indults, sempre que no siguin condemnats per delictes contra la seguretat de l'Estat, delictes contra l'ordre constitucional i el funcionament d'aquesta ordre, delictes contra la defensa nacional, delictes contra el secret d'Estat i espionatge, agressions sexuals o abusos sexuals. d'un nen; malversació, malversació, suborn, robatori, frau, falsificació, abusament de confiança, fallida fraudulenta, manipulació de ofertes, manipulació de l'execució de l'acte, béns derivats d'un delicte, que siguin condemnats a una pena de presó d'un any o més per un delicte comès intencionadament. , o amb independència del termini sancionador. Entre els condemnats per delictes de blanqueig de capitals o contraban, els que hagin complert la pena, els que s'hagi suspès la pena, els que hagin quedat en llibertat provisional, els beneficiats de la llibertat vigilada, els que documentin la seva condició d'excondemnat, o els que resulten ferits sense ser considerats invàlids en la lluita contra el terrorisme: Llei núm. 21 del servei militar de 6/1927/1111 o 16/6/1927 Els ferits sense estar inhabilitats com a conseqüència de la causa i efecte dels fets terroristes enumerats a l'article 1076 de la Llei antiterrorista de 12/4/1991 i amb el número 3713 durant l'execució del servei militar, que està dins l'àmbit d'aplicació de la Llei d'oficials de reserva i militars de reserva de data i numerada 21 (Frase modificada: OG-6 /8/2014-29080) informe sanitari v e documentar la seva situació (expressió modificada: OG-6/8/2014-29080) amb una carta d'ordres que demostri que van resultar ferits en la lluita contra el terrorisme,

Ser ciutadà turc, tenir entre 3.2527 i 18 anys, sense perjudici de les disposicions de la Llei núm. 40 sobre la llibertat de professió i les arts dels estrangers de la noblesa turca i l'ocupació en institucions públiques, privades o llocs de treball,

4. No ser privat de drets públics (article 53/a del TCK)

5. Completar el servei militar, estar exempt o suspès (per a candidats homes),

6. Haver fet l'examen KPSS (per a sol·licituds de nivell associat i de grau),

7. No percebre pensions de jubilació, vellesa o invalidesa de cap entitat de seguretat social,

8. Els candidats no han de tenir cap obstacle per treballar per torns.

9. Els candidats no han de tenir cap problema de salut que els impedeixi l'exercici continuat de les seves funcions. (Els que tinguin èxit a l'examen i siguin nomenats seran contractats com a treballador directe.)

10.Els aspirants han de tenir el nivell d'estudis exigit i les condicions especials d'acord amb el títol exigit a partir de l'últim dia de la sol·licitud.

11. Dret a presentar-se a l'examen amb la data, hora i lloc de l'examen. kazanEls candidats s'anunciaran a la secció d'anuncis del lloc web de la nostra institució (www.kgm.gov.tr). Aquest anunci té caràcter de notificació i no es farà cap notificació separada a l'adreça de les persones interessades per correu.

12. Aspirants a la llista definitiva de l'examen oral; Quins documents s'han de presentar, lloc de lliurament, dates i altres tràmits d'informació s'anunciaran més endavant a l'apartat d'anuncis de la pàgina web de la nostra Direcció General (www.kgm.gov.tr), i no es farà cap notificació per escrit als candidats.

13. Aspirants que superin com a candidats principals i suplents com a resultat de l'examen oral; S'anunciarà a l'apartat d'anuncis de la pàgina web de la nostra Direcció General (www.kgm.gov.tr), i no es farà cap notificació per escrit als candidats.

14. Ens reservem el dret d'invalidar les sol·licituds de qui aportin documents o declaracions falses, d'emprendre accions legals en relació amb la baixa en la seva relació laboral, de presentar una denúncia penal davant la Fiscalia General, d'acord amb les disposicions corresponents. disposicions del Codi Penal turc.

15. El treballador designat no podrà sol·licitar el trasllat (nomenament) a un lloc de treball d'una altra província durant 5 anys.

16. Els contractats seran contractats amb un salari nu de 274.96 TL El període de prova dels treballadors a contractar és de 60 dies; Aquells que no s'acabin dins del període de prova, seran extingits.

17. Si posteriorment es revela que els candidats que han superat l'examen no compleixen les condicions anteriors, els seus exàmens es consideraran nuls.

18. Els aspirants poden oposar-se al tribunal dins dels 5 (cinc) dies hàbils següents a l'anunci dels resultats. Les al·legacions es resoldran en el termini de 5 (cinc) dies hàbils des que arriben al tribunal d'examen i es notifiquen per escrit a les parts corresponents. No es tindran en compte les sol·licituds sense DNI, nom, cognoms, signatura i adreça, les al·legacions fetes per fax i les que es facin fora del termini.

19. Dret a prendre possessió del càrrec kazanDe moment, els candidats lliuraran personalment la documentació sol·licitada en la data que s'especificarà més endavant. No es tindran en compte les sol·licituds fetes per correu, càrrega o missatgeria. No obstant això, aquells que no puguin anar a presentar els seus documents per malaltia o excusa de naixement (sempre que presentin una acta de naixement o de malaltia on consti el seu estat) podran lliurar els seus documents a través dels seus familiars. Els candidats els documents dels quals es rebin estaran habilitats per iniciar les seves funcions mitjançant una notificació per escrit. Naixement, malaltia, etc. els que no poden venir per motius; Si documenten aquesta situació, se'ls permetrà iniciar les seves funcions després de l'expiració de les seves excuses legals. Els que no comencin a treballar en el termini de 15 dies encara que hagin estat nomenats, els que deixin el lloc de treball durant el període de prova, els que no presentin documentació en el termini assenyalat, els que renuncien o els que es decideixin a no atendre la sol·licitud. condicions, seran nomenats a partir de la llista de reserva d'acord amb el que estableix l'esmentat Reglament.

20. Els que resideixen a les províncies i districtes de Konya, Karaman, Aksaray i Afyonkarahisar poden sol·licitar demanda laboral.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar