La delegació oficial de la República del Kazakhstan va visitar el lloc de la central nuclear d'Akkuyu

La delegació oficial de la República del Kazakhstan va visitar el lloc de la central nuclear d'Akkuyu
La delegació oficial de la República del Kazakhstan va visitar el lloc de la central nuclear d'Akkuyu

El lloc de construcció de la central nuclear d'Akkuyu (NGS), la primera central nuclear de Turquia, va ser construït per Samruk-Kazina A.Ş., dirigit pel ministre d'Energia de la República del Kazakhstan, Bolat Akçulakov. Es va visitar la delegació, inclòs el president del Consell d'Administració Almasadam Satkaliyev i representants del món empresarial. Els convidats estrangers van ser informats sobre el progrés de la construcció de la central nuclear d'Akkuyu i es van mostrar les principals instal·lacions que s'estaven construint activament.

Primer director general adjunt de Rosatom i director de desenvolupament de negocis internacionals, Kirill Komarov i AKKUYU NÜKLEER A.Ş. La directora general Anastasia Zoteeva va pronunciar els discursos d'obertura als membres de la delegació de Kazakhstan. Els convidats van visitar la terminal de càrrega del mar de l'Est, que és el principal centre de transport del projecte, després de superar la formació obligatòria de seguretat laboral per als visitants del lloc. La delegació, que també va examinar la zona de construcció de l'estació de bombeig de la unitat núm. 1, també va pujar al punt més alt del solar per veure la visió general de les unitats de potència que s'estan construint.

Després del recorregut, es va intercanviar informació sobre el procés de construcció de la central nuclear. AKKUYU NUCLEAR INC. Mentre que la directora general Anastasia Zoteeva va donar als convidats detalls sobre la implementació del projecte a Turquia, Vadim Titov, president de Rosatom - International Network Private Corporation, va compartir les seves experiències sobre les activitats de comunicació de la construcció de la central elèctrica. La visita al lloc de la central nuclear va acabar amb una sessió de preguntes i respostes.

La central nuclear d'Akkuyu, la primera central nuclear de Turquia, constarà de quatre unitats d'energia amb reactors de generació VVER-1200 3+ equipats amb sistemes de seguretat avançats, i la potència total instal·lada de la central serà de 4.800 MW. Es podrà allargar la vida útil de cada unitat, que està previst que sigui de 60 anys, durant 20 anys més, amb l'aprovació de l'Autoritat Reguladora Nuclear després de l'avaluació de seguretat. Després de la posada en marxa de les 4 unitats de potència, la central nuclear d'Akkuyu produirà aproximadament 35 milions de kWh d'electricitat a l'any.

El subministrament de materials i equips per a la central nuclear en construcció és el resultat d'una cooperació internacional a gran escala. La majoria dels equips de llarga durada per a les 4 unitats de potència de la central nuclear d'Akkuyu, inclosos els recipients a pressió del reactor, els generadors de vapor, les bombes de circulació principals, es fabriquen a les instal·lacions de fabricació russes, que formen part de la divisió de construcció de màquines de Rosatom. Depenent de la disponibilitat dels certificats requerits dels fabricants turcs, s'adquireixen equips com ara equips de ventilació i intercanvi de calor, bombes i recipients a pressió.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar