La Direcció General de Seguretat Costanera contractarà 1 antic treballador condemnat

Direcció General de Seguretat Costanera
Direcció General de Seguretat Costanera

Direcció General de Seguretat Costanera Prendrà 1 treballador. La data límit de sol·licitud s'ha anunciat fins al 14 de maig de 2022.

En el comunicat de la Direcció General de Seguretat Costanera al Butlletí Oficial, "Es contractarà la condició de treballador fix d'1 persona en la quota d'excondemnat/tmy". Es va dir.

Les sol·licituds per als anuncis es faran a través de l'Agència d'Ocupació Turca. Els anuncis es publicaran a l'adreça d'Internet de l'Agència d'Ocupació Turca, esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx.

Les sol·licituds dels candidats que no compleixin les condicions de sol·licitud anunciades a les llistes de candidats enviades a la institució seran considerades invàlides, les sol·licituds a la institució seran nulles. Les sol·licituds es poden presentar al lloc web de l'Agència d'Ocupació Turca o visitant els Centres de Servei de l'Agència d'Ocupació Turca durant el procés de sol·licitud. L'Agència d'Ocupació Turca anunciarà per separat el lloc, l'hora i la data de l'examen/entrevista oral. es reben les llistes definitives.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

Temes de l'examen i puntuació per al personal d'oficina (oficial):

  • Constitució de la República de Turquia (20 punts)
  • Principis d'Atatürk i història de la revolució (20 punts)
  • Funcions del Ministeri de Transports i Infraestructures i Direcció General de Seguretat Costanera (20 Punts)
  • Llei laboral núm. 4857 (20 punts)

Es realitza sobre un total de 20 punts, incloent Cultura General (100 Punts). Per a ser considerat superat a l'examen, la mitjana aritmètica de les puntuacions que atorguen els membres del tribunal ha de ser com a mínim de 60. La puntuació d'èxit dels candidats com a base de l'assignació; Es determinarà prenent la mitjana aritmètica de la puntuació de l'examen oral feta per la institució i la puntuació del KPSS i s'anunciarà al lloc web de la institució. Si els punts d'èxit dels candidats són els mateixos que la base per al nomenament, es donarà prioritat a aquell amb la puntuació KPSS més alta. Per tal que tots els candidats que no requereixin KPSS es considerin aprovats a l'examen, la mitjana aritmètica de les puntuacions dels membres del tribunal a l'examen oral ha de ser com a mínim de 60. Per a aquests candidats, el resultat de l'examen oral (entrevista) constitueix la puntuació d'èxit que és la base per a la designació. A partir de la puntuació d'èxit més alta, es determinarà el nombre de candidats principals a nomenar i de reserva tant com el nombre de candidats originals. Les llistes de candidats principals i suplents es donaran a conèixer a la pàgina web de la institució i no es farà cap notificació per escrit als candidats inclosos a la llista.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar