El 17è Congrés de l'escalfament global es va celebrar a Esmirna

El primer congrés de l'escalfament global es va celebrar a Esmirna
El 17è Congrés de l'escalfament global es va celebrar a Esmirna

El Comitè del Congrés de l'escalfament global va celebrar aquest any el seu 17è esdeveniment a Fuarİzmir contra el medi ambient i la crisi climàtica que amenaça el món i el nostre país. En el Congrés de l'escalfament global, que se celebra cada any des de fa 17 anys per conscienciar contra la crisi climàtica, es va posar sobre la taula i es va debatre el lema "El reciclatge per a ciutats més habitables és imprescindible". L'esdeveniment, que es va fer amb les contribucions del municipi metropolità d'Esmirna, es va celebrar el dijous 12 de maig de 2022 a İZFAŞ, en l'àmbit de la Fira de Tecnologies de Reciclatge i Medi Ambient We-Cycle, que es va celebrar per primera vegada.

Organitzat pel Comitè de Convenció de l'escalfament global, amb les contribucions del municipi metropolità d'Esmirna i patrocinat per Toyota, l'esdeveniment compta amb el suport de l'Associació de Periodistes Econòmics (EGD), l'Associació de Plataforma de Iniciatives de Nova recerca (YAPDER) i la Plataforma de Suport a l'Energia Renovable, com cada any. curs.

L'alcalde del municipi metropolità d'Esmirna, Tunç Soyer, va fer la inauguració de l'acte, que es va organitzar per difondre la consciència que el món en què vivim també pertany a les generacions futures. A l'esdeveniment, que es va celebrar sota la direcció del president del Comitè del Congrés d'Escalfament Global i el president del Consell Assessor de l'Associació de Periodistes d'Economia, Celal Toprak, el membre de la Junta del Pacte Mundial de les Nacions Unides (UNGC) Servet Yıldırım i el president de la Junta de Reis Gıda, Mehmet Reis, van assistir i van pronunciar discursos en línia. .

El membre de la junta d'İTHİB, Sultan Tepe, va moderar la primera sessió anomenada 'Perspectiva dels mitjans de comunicació sobre el reciclatge' celebrada a la zona del vestíbul d'İZFAŞ, el president de l'Associació de Periodistes d'İzmir, Dilek Gappi, el president de l'Associació de Periodistes d'Economia (EGD), Recep Erçin, el president de la Federació de Periodistes de Turquia, Yılmaz Karaca EKOIQ Editorial El seu director, Barış Doğru, va participar com a ponent.

L'escriptor i periodista ambiental Ahmet Aydın Akansu va ser el moderador de la segona sessió anomenada 'Perspectiva del món empresarial sobre el reciclatge', que també es va celebrar a la mateixa zona. En la sessió de la segona part, van prendre la paraula líders de la societat civil i empresaris. El president de l'Associació d'Industrials d'Electrodomèstics Senur Akın Biçer, el president de la Junta d'İZIKAD, Betül Sezgin, el cap de la Unitat de Polítiques de Creixement Blau Saygın Can Oğuz, el responsable de les instal·lacions de Biotrend Energy İzmir Harmandalı, Burak Şahin, el president de TUDAM, Vedat Kılıç, van parlar sobre les seves opinions i suggeriments sobre el reciclatge convidats.

A la part final del congrés, 'Per què és important reciclar? la pregunta es va posar sobre la taula. Al fòrum moderat per Celal Toprak, president del Comitè del Congrés de l'escalfament global, Selim Okutur, director de relacions corporatives de Toyota Turquia, Aynur Çeşmeliler, presidenta de la cooperativa de dones productores de Trakyam, Ayten Bağdatlıoğlu Kartal, director de protecció i control ambiental del municipi d'Ataşehir, president de la gestió de residus de l'AŞ de reciclatge d'hamburgueses. de la Junta Ebru Tunç Akbulut i el conseller d'Indústria de Residus i Reciclatge de TOBB van fer intervencions. Paral·lelament, els participants de la sala van prendre la paraula i van cridar l'atenció sobre la importància del reciclatge.

Al final de l'acte, el diputat de CHP Aydın Hüseyin Yıldız, que està lluitant amb la crisi climàtica, l'alcalde de Bodrum Ahmet Aras, el diputat de CHP İzmir Atilla Sertel, el director general d'İSTAÇ, Ziya Gökmen Togay, l'alcalde del municipi metropolità d'Adana, Zeydan Karalar, el general d'Istanbul Energy AŞ. El gerent Yüksel Yalçın i les plaques d'agraïment també es van presentar a diverses persones i institucions.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar