McDonald's Turquia venut a Qatari Boheme Investment Company

McDonalds Turkey es va vendre a Qatari Boheme Investment Company
McDonald's Turquia venut a Qatari Boheme Investment Company

Anadolu Group Holding va vendre el seu McDonald's Turquia a la companyia Qatari Boheme Investment per 54.5 milions de dòlars. En la declaració feta a KAP per Anadolu Holding A.Ş., "Per a la venda d'accions que representen el 100% del capital d'Anadolu Restaurant, que és una filial al 100% de la nostra empresa i que opera l'operació de franquícia de restaurants McDonald's a Turquia. , a Boheme Investment GmbH o a qualsevol de les seves filials a Turquia. L'11 de maig de 2022 es va signar un acord vinculant de transferència d'accions entre la nostra empresa i Boheme Investment GmbH.

Preu de venda 54.5 milions de dòlars

En la declaració realitzada, s'indica que la finalització de la cessió d'accions està subjecta al compliment dels requisits previs de l'acord de cessió d'accions i s'espera que la cessió es conclogui dins del primer semestre de 2022, i s'ha donat la següent informació sobre el preu: “Segons l'acord assolit per les parts, el preu de transferència de les accions que representen el 100% del capital d'Anadolu Restaurant, es determinarà en 54.500.000 USD, menys l'import net del deute al balanç d'Anadolu Restaurant a la data de tancament i la compensació de la resta d'actius i passius definits en l'acord de cessió d'accions. Es preveu que l'import que es calcularà deduint l'import del deute net esmentat i altres actius i passius definits a l'acord de transferència d'accions serà d'aproximadament 5-6 milions de dòlars".

Boheme Investment GmbH és una empresa amb seu a Viena/Àustria i és una filial de Kamal Saleh Al Mana, un inversor de Qatar. Kamal Saleh Al Mana té una associació a l'empresa que gestiona la franquícia de restaurants McDonald's a Qatar.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar