Quant serà l'augment de juliol de jubilació de funcionari i SSK? Quina és l'última situació de la taxa d'augment de la jubilació del 2022?

Quant augmentaran els salaris de jubilació dels funcionaris i SSK al juliol Quina és l'última situació de la taxa d'augment de la jubilació
Quant augmentaran els salaris de jubilació dels funcionaris i SSK al juliol Quina és la darrera situació en la taxa d'augment de la jubilació del 2022?

La pujada jubilada de juliol s'incrementarà aquest any, com cada any, tenint en compte la diferència d'inflació respecte al gener. No obstant això, enguany, les declaracions que van fer esperar augments sorpresa per als jubilats de SGK i Bağ-Kur van venir una darrere l'altra. Bé, quant és la pujada de jubilació de juliol, quant serà?

Milions de jubilats de SSK i Bağ-Kur segueixen de prop la notícia de l'augment de les pensions. La pensió més baixa es va augmentar de 2022 TL a 66 TL després de l'augment del 500% el 2. Quina és la pensió (sou) més baixa i quant serà? Mentre la pregunta estava a l'ordre del dia, ha arribat una declaració de Vedat Bilgin, ministre de Treball i Seguretat Social. El ministre Bilgin va assenyalar l'500 de maig per a la pujada de juliol; tanmateix, no va fer una nova declaració després.

Després de l'anunci de les xifres d'inflació de maig i juny, la pujada de juliol de 2022 es farà evident. Si bé la taxa d'augment de la diferència d'inflació i les pensions dels funcionaris vindrà determinada directament per la taxa d'inflació a 6 mesos, augments addicionals estaran a l'ordre del dia en virtut de la regulació de benestar social aprovada pel Parlament en l'últim període.

Mentre que les pensions SSK i Bağ-Kur augmenten el doble de directament que la inflació de 6 mesos cada any, els funcionaris i els jubilats també reben un augment de la diferència d'inflació dues vegades l'any.

L'Institut Turc d'Estadística (TUIK) va anunciar les xifres d'inflació d'abril de 2022. Amb l'anunci de la inflació d'abril, es van reforçar les pistes de la pujada de jubilats i funcionaris de juliol.

TURKSTAT va anunciar que l'índex IPC, que era de 686,95 al desembre, va pujar a 904,79 a l'abril. En aquest cas, la taxa d'inflació a 4 mesos es va registrar en el 31,71 per cent.

Quina és l'última situació de la ràtio de jubilació?

Els augments salarials de gener i juliol, que es fan dos cops l'any, són iguals a la taxa d'inflació dels 6 mesos anteriors.

En altres paraules, els jubilats de SSK i Bağ-Kur rebran un augment al juliol tant com la inflació de 6 mesos entre desembre i juny. Aquesta xifra va cridar l'atenció com el 4 per cent per ara, segons xifres de 31,71 mesos.

A aquesta xifra se sumaran les xifres d'inflació de maig i juny. Encara que les taxes fossin zero en els mesos següents, es va concretar un augment salarial de 31,71.

Què va passar amb la ràtio de jubilació de funcionaris i funcionaris?

Després d'anunciar-se les xifres d'inflació d'abril, va quedar clar que els funcionaris i els jubilats també tindrien una diferència. Els jubilats dels funcionaris i funcionaris també reben un augment dos cops l'any, igual que els jubilats de SSK i Bağ-Kur.

Aquests increments de gener i juliol es determinen per conveni col·lectiu. Els funcionaris i els jubilats reben una diferència tant com la inflació, que supera la taxa d'augment de la negociació col·lectiva. Segons les xifres d'inflació d'abril, han sorgit comptes salarials a 4 mesos.

Els funcionaris i els jubilats van rebre un augment del 7.5% en la negociació col·lectiva al gener. Al juliol, rebran un augment del 7 per cent en la negociació col·lectiva.

En aquest cas, la diferència d'inflació a 4 mesos entre funcionaris i jubilats (31,71-7,5) va ser del 24,21 per cent.

Augment dels funcionaris segons la inflació de 4 mesos 31,21 per cent

Afegint a aquesta xifra una pujada del 7% del preu de la negociació col·lectiva, la taxa d'augment del funcionari es basa en xifres de 4 mesos; Ja ha cridat l'atenció el 31,21 per cent. A aquesta taxa s'afegiran les xifres d'inflació de maig i juny, com és el cas de les pensions SSK i Bağ-Kur.

Segons l'Enquesta de Participants del Mercat del Banc Central, publicada recentment, mentre que la taxa d'inflació prevista per al maig era del 2,86 per cent, aquesta xifra del juny era del 2,25 per cent.

SSK, Bağ-Kur Jubilat la taxa d'augment de juliol del 38,5 per cent

Si aquestes xifres d'inflació esperades es fan realitat; L'índex IPC pujarà fins als 951,60 i la inflació a 6 mesos fins al 38,5%.

Aquesta xifra d'inflació de 6 mesos suposarà un augment de juliol per als jubilats de SSK i Bağ-Kur.

Funcionaris i funcionaris jubilats Juliol Increment del 38 per cent

Els funcionaris i els jubilats van rebre un augment del 7,5 per cent de la negociació col·lectiva al gener. Tenint en compte la xifra d'inflació de 6 mesos que s'ha d'aconseguir per sobre d'aquesta i l'augment del 2022% de la negociació col·lectiva que s'aplicarà el juliol del 7, l'augment dels funcionaris serà del 38% al juliol.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar