Protocol de cooperació signat amb la Universitat Tècnica de Yıldız en Educació Professional

Protocol de cooperació signat amb la Universitat Tècnica de Yıldız en Educació Professional
Protocol de cooperació signat amb la Universitat Tècnica de Yıldız en Educació Professional

Es va signar un Protocol de Cooperació en l'Educació Professional entre el Ministeri d'Educació Nacional i la Universitat Tècnica de Yıldız.

El ministre d'Educació Nacional Mahmut Özer, que va assistir a la cerimònia de signatura del protocol de cooperació celebrada al campus de Maçka de la Universitat Tècnica de Yıldız, va afirmar que l'educació professional i tècnica és una de les qüestions més importants que prioritzen com a ministeri.

Özer ha manifestat que han iniciat una mobilització per formar el recurs humà buscat pel mercat laboral de manera ràpida i qualificada amb aquesta definició prioritària des del dia que van prendre possessió del càrrec, i va continuar: Hem creat un marc de cooperació tal que ara actualitzem el currículum en totes les àrees on impartim formació professional juntament amb els representants del mercat laboral. Permet als nostres estudiants adquirir la seva formació en competències en entorns empresarials reals a les empreses dins de l'àmbit d'aquesta cooperació. D'altra banda, planifiquem conjuntament la formació en el lloc de treball i el desenvolupament professional del professorat, que són molt crítiques per a la formació professional, perquè els docents han de veure l'evolució tecnològica actual per poder introduir ràpidament aquestes competències a l'educació. Així, en molt poc temps, vam implementar aquestes col·laboracions amb tots els representants del mercat laboral en tots els àmbits que impartim la formació”.

Afirmant que van començar a establir escoles de formació professional molt sòlides amb les institucions i organitzacions més importants de Turquia, el ministre Özer va afirmar que el pas fet amb la Universitat Tècnica de Yıldız també està dins d'aquest àmbit. Özer va dir: "Una institució d'educació secundària on els nostres professors fan la seva formació, els nostres estudiants allà fan els seus estudis d'R+D a la universitat i els nostres acadèmics utilitzen els llocs i els recursos que ensenyen junts... Això és el que volem". Ell va dir.

Tenint en compte que com més es puguin transferir les experiències de Turquia en diferents camps al sistema educatiu, més fort serà el sistema, el ministre Mahmut Özer, el rector de la Universitat Tècnica de Yıldız, el Prof. Dr. Va donar les gràcies a tots els acadèmics universitaris, el personal i els que van contribuir a aquest projecte en la persona de Tamer Yılmaz.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar