Metro Istanbul rep el premi "Igualtat de gènere".

Metro Istanbul va rebre el premi d'igualtat de gènere
Metro Istanbul rep el premi "Igualtat de gènere".

La filial d'IMM METRO ISTANBUL va ser guardonada per l'Associació Internacional de Transport Públic (UITP), que té membres en més de 100 països, pels seus esforços cap a la igualtat de gènere. El director general de METRO ISTANBUL, Özgür Soy, que va rebre el Premi Especial de la Regió Europea del secretari general de la UITP, Mohamed Mezghani, a la cimera celebrada a Karlsruhe, Alemanya, va dir: "Avui, les dones del metro que treballen en diferents llocs inspiren a totes les dones".

Metro Istanbul, l'operador del sistema ferroviari urbà més gran de Turquia, ha tingut un impacte a les plataformes internacionals amb el seu treball sobre la igualtat de gènere. Els premis UITP, organitzats des de 100 per la UITP, que compta amb més de 1.900 membres en més de 2011 països d'arreu del món, van trobar els seus propietaris a Karlsruhe, Alemanya. METRO ISTANBUL va ser guardonat amb el Premi Especial del Jurat de la Regió Europea en la categoria d'Igualtat de Gènere pels seus esforços per augmentar l'ocupació de les dones i institucionalitzar la igualtat de gènere en el lloc de treball.

Metro Istanbul va rebre el premi d'igualtat de gènere

MÉS DE LA MITITAT DONES EN CONTRACTACIONS

En declaracions a la cerimònia de lliurament de premis celebrada a Karlsruhe, Alemanya, el director general de METRO ISTANBUL, Özgür Soy, va dir que el 2019 van iniciar una transformació perquè les dones puguin participar en totes les etapes de la vida social de manera igualitària i justa. En assenyalar que han augmentat la taxa d'empleades femenines a METRO ISTANBUL del 8% a l'11%, Soy va dir: "Per descomptat, no trobem aquesta proporció suficient. El nostre objectiu és augmentar la nostra taxa d'empleades femenines al 25 per cent a curt termini i, després, igualar-la. Encara ens queda molt camí per recórrer, però és important. kazanTambé hem aconseguit. Quan mirem les contractacions que hem fet en els darrers 2 anys, veiem que més del 50 per cent d'elles són dones.

SOY: SEGUIREM DENT "LA IGUALTAT ÉS AQUÍ"

Özgür Soy va afirmar que el nombre de dones conductores de tren, que era de 2019 el 8, va augmentar a 2022 el 143, "Totes les promocions i contractacions a la nostra empresa es basen en l'experiència i el mèrit, creiem que cap feina té un gènere, però pots ser un expert. Les dones del metro que treballen en diferents rols avui inspiren a totes les dones. També estem contents i orgullosos que el nostre treball sigui apreciat a les plataformes internacionals i que se'ns consideri dignes d'un premi en l'àmbit de la igualtat de gènere en una indústria dominada per homes a tot el món. D'acord amb la nostra estratègia d'enguany, per ser un model a seguir per als sectors dominats per homes al nostre país i al món, continuarem treballant en aquest tema dient 'La igualtat és aquí'.

Anuncis similars

1 Trackback / Pingback

  1. Rebut el premi "Igualtat de gènere" de Metro Istanbul - RayHaber - Notícies de Land Rover

Yorumlar