El port d'Antalya de QTerminals acull un vaixell de creuer de luxe Silver Spirit 

QTerminals Antalya Harbour Creuer de luxe Silver Spirit allotjat
El port d'Antalya de QTerminals acull un vaixell de creuer de luxe Silver Spirit 

QTerminals Antalya va acollir el creuer de luxe Silver Spirit, que transporta principalment turistes britànics i nord-americans. Silver Spirit, de 608 metres de llargada i una capacitat de 210.7 passatgers, va visitar Antalya.

El principal port comercial de mercaderies i creuers de Turquia, QTerminals Antalya, Bahama que arriba des de Rodes bayraklı va acollir el creuer de luxe Silver Spirit. El vaixell de 39.444 tonelades brutes ancorat al port va ser rebut al port de QTerminals Antalya amb 420 passatgers.

En declarar que esperen acollir 38 mil passatgers amb 35 creuers aquest any d'acord amb les reserves, el director general de QTerminals Antalya, Özgür Sert, va dir: "QTerminals Antalya té un paper important pel que fa al turisme nacional i internacional a la Mediterrània a causa de la capacitat. de les seves instal·lacions portuàries. Estem fent d'Antalya, que té un gran potencial pel que fa al turisme de creuers, un nou centre de tornada a la Mediterrània oriental”.

QTerminals Antalya disposa de dos molls de creuers amb una longitud total de 370 metres, una terminal de passatgers de 830 metres quadrats i una zona d'equipatge de 1000 metres quadrats per donar servei als creuers. Amb aproximadament 200 mil passatgers a l'any, QTerminals es troba a Antalya; S'ofereixen serveis complets de terminal als creuers, com ara practicatge, remolcadors, amarratge, allotjament, seguretat, subministrament d'aigua neta i serveis de recollida de residus, així com la gestió d'equipatges.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar