Terminologies a la indústria criptogràfica: quines són crítiques?

criptomoneda
criptomoneda

Quan algú esmenta la criptomoneda, està parlant d'una moneda digital que utilitza la criptografia per assegurar les transaccions i controlar la creació d'unitats addicionals. El concepte va ser introduït per primera vegada l'any 2008 per una persona o grup anònim conegut com Satoshi Nakamoto.

Les criptomonedes sovint es construeixen en xarxes descentralitzades (és a dir, tecnologia blockchain), però les criptomonedes també es poden centralitzar o distribuir de manera natural.

La criptografia és el procés d'utilitzar algorismes matemàtics per xifrar la informació de manera que només els que tinguin la clau de desxifrat puguin llegir-la. Així, quan parlem de criptomonedes i tecnologia blockchain, estem parlant de coses que estan xifrades i necessiten claus privades per entendre què hi ha dins.

cadena de blocs

Blockchain és un registre distribuït. És un registre digital de transaccions, però no només això, també és una base de dades compartida i una aplicació per pujar dades a Internet.

Blockchain no és només la tecnologia darrere de les criptomonedes com el bitcoin o l'èter. Blockchain representa molt més que un tipus de moneda digital. És una força disruptiva en moltes indústries on la confiança és essencial per a les operacions comercials del dia a dia.

Contractes i Smart Contracts

Un contracte és un acord entre dues o més parts per fer o no fer una determinada cosa. contracte intel·ligent, contracte automatitzeu el vostre rendiment i és un contracte que utilitza codi per assegurar-se que es compleix.

Els contractes intel·ligents formen part de la cadena de blocs, és a dir, s'emmagatzemen en un llibre major descentralitzat (cadena de blocs) i no es poden modificar un cop sobreescrits. Això garanteix transparència, immutabilitat i confiança en les transaccions sense necessitat d'intervenció legal perquè tothom pot veure el que s'ha acordat en temps real.

Carteres i carteres de criptomoneda

La cartera de criptomoneda és una cartera digital segura que es pot utilitzar per emmagatzemar, transmetre i rebre monedes digitals com Bitcoin. La majoria de les monedes tenen una cartera oficial o diverses carteres de tercers aprovades oficialment.

Es requereix una cartera de criptomoneda per utilitzar qualsevol criptomoneda. Una cartera de criptomoneda és un programari que s'executa al vostre ordinador o dispositiu mòbil que us permet transmetre, rebre i emmagatzemar monedes digitals com Bitcoin i Ethereum.

fitxes

Els tokens són aquells construïts en una cadena de blocs. Es poden utilitzar per representar un actiu digital, informació digital, fitxer digital o objecte físic.

Tecnologia de registre distribuït (DLT) i funcions hash

La tecnologia de registre distribuït (DLT) també es coneix com a tecnologia blockchain. És un sistema descentralitzat que permet verificar les transaccions sense la intervenció de cap tercer.

Bàsicament, és una base de dades repartida en diverses ubicacions. La informació emmagatzemada en aquest llibre major comú no pot ser modificada ni suprimida per una sola entitat. En canvi, les dades estan protegides pel consens de tots els participants de la xarxa.

Miners, mineria

El terme "miner" es refereix a les persones que verifiquen les transaccions i després les afegeixen al llibre major públic. Un miner també es pot definir com un ordinador amb programari de mineria.

El procés de verificació de transaccions i afegir-les al llibre major públic es coneix com a "mineria". La mineria requereix maquinari, electricitat i temps cars; de manera que els miners són recompensats per la seva contribució cobrant una petita tarifa per cada transacció que verifiquen per als altres.

A més d'aquesta tarifa, els miners reben bitcoins (BTC) de nova creació, així com comissions de transacció pagades pels usuaris que envien fons a través de la xarxa.

Nodes, xarxa de blockchain descentralitzada i centralitzada

Els nodes són ordinadors connectats a la xarxa. Un gran nombre de nodes en una xarxa blockchain la fa més segura i fiable.

La xarxa Bitcoin té una estructura descentralitzada. Això vol dir que cap entitat no ho controla, però hi ha alguns punts centrals on es desenvolupa la major part de la mineria.

La xarxa Ethereum també està descentralitzada i qualsevol pot executar un node al seu ordinador o servidor. No obstant això, la majoria de la gent es connecta a un node públic, ja que és fàcil i no requereix cap manteniment ni canvis de configuració si per algun motiu la connexió a Internet cau (o et mous).

Prova de treball i prova de participació

Prova de treball i Prova de participació són els dos termes més importants de la indústria de la criptomoneda. Deu haver sentit parlar d'ells almenys una o dues vegades abans.

Prova de treball Va ser introduït per primera vegada per Adam Back el 1997. Requereix que els miners trobin un nombre més petit que un determinat llindar, anomenat nonce, i l'hagin amb l'algorisme SHA-256 per produir un hash de bloc vàlid.

● Tanmateix, Proof of Stake es diferencia del seu predecessor perquè no requereix cap treball (mineria) per verificar les transaccions en una xarxa blockchain. Aquest procés s'anomena "encunyació" i més precisament "forja". En aquest cas, els validadors han de tenir una mica de criptomoneda per crear nous blocs a la xarxa.

Piscines minerals

Els grups miners són grups de miners que combinen la seva potència de càlcul per augmentar les possibilitats d'explotar blocs. Això es fa perquè és molt més difícil per a un miner individual generar un bloc pel seu compte. La recompensa per fer-ho es reparteix entre els membres de la piscina.

Com més gent s'uneixi al grup de mineria, més possibilitats de crear blocs. Això són més diners kazan(també podeu unir-vos a grups amb diferents nivells de risc).

Com ja us podeu imaginar, aquesta definició bàsica no fa justícia a totes les complexitats que comporta parlar de les piscines mineres.

Quins són els crítics?

Hi ha nombrosos termes associats a les criptomonedes. Aquests, fàcilment mentre feu qualsevol transacció als mercats de criptomoneda. sohbet a tu Això ajuda. A part dels esmentats anteriorment, podeu fer la vostra pròpia recerca per saber més sobre els que s'adaptin a les vostres necessitats.

solució

Conèixer les terminologies de la indústria és essencial si es vol tractar amb criptomonedes. Si teniu previst invertir en criptomonedes, heu d'entendre què és una moneda? Els tokens són actius digitals que es poden utilitzar com a mitjà d'intercanvi o vehicle d'inversió.

Ethereum, ones, etc. S'ha creat utilitzant diverses plataformes tecnològiques blockchain com ara Aquestes fitxes representen una participació a la plataforma i també poden proporcionar drets de vot sobre el seu ús i desenvolupament.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar