L'aeroport de Rize-Artvin serà el 58è aeroport de Turquia

L'aeroport Rize Artvin serà l'aeroport Pearl de Turquia
L'aeroport de Rize-Artvin serà el 58è aeroport de Turquia

L'aeroport de Rize-Artvin, el segon aeroport de Turquia construït omplint el mar, serà inaugurat demà pel president Recep Tayyip Erdogan.

Construït en una superfície de 3 milions de metres quadrats, l'aeroport de Rize-Artvin satisfarà plenament les necessitats de transport aeri de la regió amb la seva pista de 45 metres d'ample i 3 metres de llarg.

L'aeroport, les bases del qual es van posar el 3 d'abril de 2017, tindrà una capacitat anual de passatgers de 3 milions. Realitzat amb la seva arquitectura única i tecnologies d'enginyeria avançades, l'aeroport té una superfície total tancada de 32 mil metres quadrats amb un edifici terminal de 47 mil metres quadrats i altres edificis de suport.

A l'aeroport, que conserva rastres dels elements culturals de la regió, es va construir una torre de 36 metres d'alçada, inspirada en la forma d'un got de te, així com l'edifici terminal en el qual es reflecteix l'arquitectura local. La torre, el cos de la qual està il·luminat, aportarà vitalitat a la silueta de la regió.

L'aeroport de Rize-Artvin, que ocuparà el seu lloc entre els pocs exemples del món en el seu àmbit amb les seves característiques tècniques i constructives, té una àrea paisatgística d'aproximadament 19 camps de futbol, ​​és a dir, més de 135 mil metres quadrats. 49 mil metres quadrats de l'aeroport s'han enverdificat amb 1453 arbres, compatibles amb les característiques geogràfiques del mar Negre.

A l'aeroport hi ha un aparcament amb capacitat per a 448 vehicles, on hi ha el Museu del Te i objectes artístics per tal de donar a conèixer el te Rize al món sencer i explicar el viatge del te des de l'hort a la tassa amb la seva història. i efectes a la regió.

L'aeroport, que servirà la nació, el medi ambient i l'economia del país amb les seves contribucions al turisme, el comerç i la producció del país, especialment a la regió oriental del mar Negre, també serà el centre de transferència de la cadena de transport que sorgirà del trànsit potencial entre l'Est del Mar Negre, el Caucas i els països de l'Orient Mitjà.

L'aeroport es va determinar com una porta aèria permanent oberta a les entrades i sortides internacionals amb la decisió del president publicada al Butlletí Oficial.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar