L'aeroport Rize Artvin obre demà

L'aeroport Rize Artvin obre demà
L'aeroport Rize Artvin obre demà

El ministre de Transports i Infraestructures, Adil Karaismailoğlu, va declarar que l'aeroport de Rize-Artvin obrirà demà amb la participació del president Recep Tayyip Erdoğan i va dir: "L'aeroport de Rize-Artvin està més enllà de ser un aeroport en molts aspectes; És un dels signes més importants del brillant futur de Turquia. El nostre aeroport, que hem implementat amb la seva arquitectura única i tecnologies d'enginyeria avançades, és una estructura enorme amb una capacitat anual de passatgers de 3 milions, un total de 32 mil metres quadrats d'espai interior, incloent un edifici de terminal de 47 mil metres quadrats i altres edificis de suport.

El ministre de Transports i Infraestructures, Adil Karaismailoğlu, va fer inspeccions a l'aeroport de Rize-Artvin. Karaismailoğlu, que va fer una declaració després de l'examen, va dir un altre treball per a Turquia i la nació. kazanVa dir que estaven orgullosos que els cridessin.

“El transport aeri avui; No només escurça distàncies. No només estimula el turisme i el comerç. També possibilita la convivència cultural, l'intercanvi i la comunicació entre els pobles. Construeix ponts d'amistat entre diferents societats”, va dir Karaismailoğlu, subratllant que és estratègicament important tant per al benestar social com econòmic del món.

Karaismailoğlu va dir: “Vivim en una època tal que; si necessitem educació o subministrament... La prioritat de tots nosaltres en tots els camps és ara la velocitat. I, tanmateix, el desenvolupament de l'aviació i l'enfortiment de la posició del nostre país en l'àmbit internacional es van convertir en l'agenda principal de tots els estats que volen portar al millor el seu poble i la seva nació de la manera més ràpida possible. En aquest punt, com a Ministeri de Transports i Infraestructures, hem fet grans i importants desenvolupaments en els últims 20 anys amb les nostres organitzacions afiliades i relacionades que operen en el sector de l'aviació. L'aviació civil turca s'ha convertit en una potència mundial amb les nostres pràctiques, polítiques i regulacions. Obrir el transport nacional de passatgers a la competència és una fita per al sector. La nostra aviació civil ha entrat en un procés de creixement molt ràpid amb les polítiques i pràctiques que vam iniciar amb l'objectiu que "l'aerolínia serà el camí de la gent" i "tot ciutadà pujarà a l'avió". D'una banda, hem seguit de prop el que està passant en el món de l'aviació. D'altra banda, hem implementat megaprojectes, inversions en infraestructures i superestructures”.

El ministre de Transports Karaismailoğlu va assenyalar que la inversió realitzada en el sector aeri durant els governs del Partit AK va superar els 147 milions de lires, va assenyalar que han equipat Turquia amb nous aeroports que satisfan les necessitats de l'època. Subratllant que han renovat completament els aeroports existents, Karaismailoğlu va continuar el seu discurs de la següent manera;

“Vam augmentar el nombre d'aeroports actius, que va ser de 2003 el 26, a 25 amb el nou aeroport de Tokat, que vam inaugurar el 57 de març. Estem augmentant aquest nombre a 58 amb el nostre aeroport de Rize–Artvin. El nostre aeroport de Rize-Artvin, que vam construir en una superfície de 3 milions de metres quadrats, es va convertir en el segon aeroport de Turquia, que es va construir omplint el mar, després de l'aeroport d'Ordu-Giresun. Aquesta feina nostra va més enllà de ser un valor econòmic per a Turquia; un exemple concret de les nostres capacitats d'enginyeria de classe mundial. Hem finalitzat amb èxit tota la fabricació del nostre aeroport. Tenim la satisfacció de construir una estructura que satisfà plenament les necessitats de transport aeri de la regió amb la seva pista de 2 metres d'ample i 45 metres de llarg. Estem parlant d'una enorme estructura amb una capacitat anual de 3 milions de passatgers, un edifici terminal de 3 mil metres quadrats i una superfície interior total de 32 mil metres quadrats, juntament amb altres edificis de suport. A l'aeroport, que conserva rastres dels elements culturals de la regió, vam construir l'edifici terminal, que reflecteix l'arquitectura local, i una torre de 47 metres d'alçada inspirada en la forma d'un got de te. La nostra torre, el cos de la qual està il·luminat, aportarà una vitalitat diferent a la silueta de la regió. També hem fet passos importants per a les obres paisatgístiques del nostre aeroport de Rize-Artvin, que ocuparan el seu lloc entre els pocs exemples del món amb les seves característiques tècniques i constructives. Hem reverdit 36 mil metres quadrats del nostre aeroport, que té una superfície paisatgística de més de 19 mil metres quadrats, aproximadament la mida de 135 camps de futbol, ​​amb 49 arbres compatibles amb les característiques geogràfiques del Mar Negre. Per tal de donar a conèixer el te Rize al món sencer, i explicar el viatge del te des de l'hort a la tassa, juntament amb la seva història i efectes a la regió, hem inclòs el Museu del Te i objectes artístics al nostre aeroport. A més, el nostre aeroport disposa d'un aparcament amb una capacitat de 453 vehicles.”

En assenyalar que tots els aeroports operats per la Direcció General de l'Autoritat d'Aeroports Estatals tenen el "Certificat d'Accessibilitat", Karaismailoğlu va dir que van visitar l'aeroport de Rize-Artvin amb amics discapacitats, és a dir, el van provar. Karaismailoğlu va dir: "Hem presenciat junts que al nostre aeroport es fan totes les obres necessàries per satisfer les seves necessitats sense trobar cap obstacle" i va subratllar que Turquia ha avançat 20 anys amb les inversions realitzades en 100 anys.

Demà n'afegim un de nou a les nostres magnífiques obres. L'aeroport de Rize-Artvin, que obrirem amb la presència del nostre president, va més enllà de ser un aeroport en molts aspectes; És un dels signes més importants del brillant futur de Turquia. L'aeroport de Rize-Artvin, que és un projecte únic pel que fa a l'enginyeria i el disseny, és una magnífica obra que servirà la nostra nació, el medi ambient i l'economia del país amb la seva contribució al turisme, el comerç i la producció del nostre país, especialment a l'Est. Regió del Mar Negre. La regió oriental del mar Negre serà el centre de la cadena de transport que resultarà del trànsit potencial entre els països del Caucàs i l'Orient Mitjà. El nostre aeroport és la nostra regió; El convertirà en un dels centres comercials més importants més enllà de Turquia, cap a tots els països que voren el mar Negre i entre Àsia i Europa. Rize kazanacak, Artvin Kazanacak, Mar Negre kazanvoluntat, el nostre país kazanfarà mal. Crec sincerament que el nostre aeroport inspirarà nous avenços al nostre país i al món".

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar