Nou arranjament per a les línies d'autobús de la ciutat de Samsun

Nou arranjament per a les línies d'autobús de la ciutat de Samsun
Nou arranjament per a les línies d'autobús de la ciutat de Samsun

El nombre de passatgers diaris, que era de 30 mil a la línia d'autobús urbà operada pel municipi metropolità de Samsun, va superar els 60 mil al març i abril. Es va indicar que 2 noves línies van arribar a la fase de proves amb el treball realitzat en l'augment de la demanda, i es van fer arranjaments en els temps de vol de 7 línies.

El municipi metropolità de Samsun ha fet un nou arranjament a les línies d'autobusos urbans. Tot i que es van col·locar vols addicionals en algunes regions, es van planificar noves línies en algunes regions. El nombre de passatgers diaris, que va ser de 30 mil a causa de l'augment de la demanda, va superar els 60 mil al març i abril.

COMENÇARÀ EL PROCÉS DE PROVA DE 2 LÍNIES NOVES

S'ha informat que aquestes línies iniciaran el procés de proves a partir del dilluns 16 de maig de 2022, amb l'estudi realitzat pel Departament de Transports del Municipi Metropolità de Samsun, i si es considera oportú, començarà a servir de manera permanent. Es va indicar que, entre les línies que s'afegiran amb l'estudi, la Gran Mesquita núm. 8 - línia Cedit funcionarà 8 vegades al dia, i la línia Cementiri núm. 29 funcionarà amb 5 vegades els divendres.

AUMENTA EL NOMBRE D'EXCURSIONS

A més, a la línia 12/17, que és una de les línies en funcionament actualment, s'incrementa el nombre de viatges de 50 a 53 els dies feiners, i l'interval de viatge a l'hora punta és de 30 minuts, el nombre de viatges en la línia E4 s'incrementa de 75 a 94 els dies feiners, i l'interval de viatge a l'hora punta és de 15 minuts, i a la línia E5. El nombre de viatges es va augmentar de 112 a 140 els dies feiners, l'interval de viatge va ser de 10 minuts a l'hora punta, 22 a la línia 23/07.45, 6 a la línia R07.45-T, 3 a la línia T07.50, s'hi van afegir vols addicionals al matí i a la línia 13. Es va assenyalar que l'interval de vol es va reduir a 20. minuts a les hores punta del vespre.

Tot i que s'indica que el nombre de viatges diaris de la línia '8 Great Mosque - Cedit és de 8 i l'interval mitjà de servei és d'1 hora, la ruta és la següent:

“A partir de la mesquita de Büyük, podeu girar des del bulevard d'Atatürk fins al parc de la Joventut, 100. Yıl Boulevard, Teachers Street, Akın Street, Çimenli Street, Bol Street – Kuba Mosque, i de nou al començament del Çimenli Street, Akın Street, Nebiler Carrer, carrer Hakkari i carrer Hakkari.- Després de tornar de la mesquita de Nebiler, hi haurà la parada de la plaça Cumhuriyet situada a Nebiler Caddesi, 118.Sokak, carrer dels professors, 100.Yıl Boulevard, Atatürk Boulevard, mesquita Büyük i direcció Çarşamba.

Tot i que s'indica que la 'Línia 29 Cementiris' serà de 5 els divendres, el seu recorregut és el següent:

Sortida de Soguksu, carrer 112, carrer Şehit Mesut primer, bulevard Ilkadim, cases municipals, bulevard Atatürk, cruïlla de Kilicdede, bulevard Muhittin Özkefeli, avinguda Istiklal, 100. Bulevard Yıl, carrer Mevlana, cementiri d'Asri, bulevard de Mar Pas, Gazi. Korhan Ekiz Boulevard, Barış Boulevard, Kıranköy Cemetery, 726.Sokak, Ankara Boulevard per la carretera de circumval·lació D010, Atatürk Boulevard en direcció a Atakum, Derecik Street, Anadolu Boulevard, 747.Street, Derecik Cemetery i per la ruta de tornada, ser Soğuksu amb la direcció oposada".

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar