El món turc es reuneix a Istanbul per enfortir la comunicació

El món turc es reuneix a Istanbul per enfortir la comunicació
El món turc es reuneix a Istanbul per enfortir la comunicació

La quarta reunió dels ministres de l'Organització dels Estats Turcs (TDT) responsables dels mitjans de comunicació i la informació i dels funcionaris d'alt nivell se celebrarà demà a Istanbul, acollida per la Presidència de Comunicacions.

La novena reunió del Grup de Treball sobre Cooperació en els Camps dels Mitjans de Comunicació i la Informació se celebrarà avui com a part del programa destinat a millorar la cooperació dels estats turcs en l'àmbit dels mitjans de comunicació i la comunicació.

Demà se celebrarà la quarta reunió de ministres i alts funcionaris encarregats dels mitjans de comunicació i la informació de l'Organització dels Estats turcs.

En aquest context, ministres, presidents i alts funcionaris dels estats membres de l'Organització dels Estats Turcs, Turquia, Azerbaidjan, Kazakhstan, Kirguizistan, Uzbekistan, i els membres observadors d'Hongria i Turkmenistan, es van reunir per discutir estudis i projectes conjunts en l'àmbit de la mitjans de comunicació i comunicació i qüestions relacionades amb el desenvolupament de la cooperació.

El secretari general de l'Organització dels Estats Turcs Bagdad Amreyev, el director de comunicacions presidencial Fahrettin Altun i l'assistent adjunt d'Afers Exteriors del president de l'Azerbaidjan, Ilham Aliyev, Hikmet Haciyev, assistiran a la reunió, on el president Recep Tayyip Erdogan s'adreçarà als participants amb un missatge de vídeo.

A la reunió també van assistir el ministre d'Informació i Desenvolupament Social del Kazakhstan, Askar Umarov, el ministre d'Afers Exteriors i Comerç hongarès, el viceministre de Política de Seguretat, Peter Sztaray, el president de l'Agència d'Informació i Mitjans de Comunicació de l'Uzbekistan, Asadjon Khojayev, el Ministeri de Cultura, Informació, Esports i Kirguizistan. Salkyn Sarnogoyeva, director de Política de Joventut de Política d'Informació, ambaixador de Turkmenistan a Ankara, Ishankuli Amanlyev, assistirà amb les seves delegacions.

Dins de l'àmbit del programa, els panells titulats "The Rising Power of Public Diplomacy in the Turkish World: TV Series-Film Industry", "The Digital Future of the Turkish World: Metaverse", "Cooperation Opportunities in Broadcasting in the Light of the Common Future Vision of the Turkish World" i "Combatre la desinformació en l'era de més enllà de la veritat".

A més de les delegacions oficials, hi participaran responsables de mitjans i institucions de comunicació del món turc, experts, artistes, fenòmens de xarxes socials, acadèmics i estudiants de la facultat de comunicació.

A la zona d'estands i vestíbuls dotada de tecnologia digital, els participants podran obtenir informació sobre les activitats dels mitjans de comunicació i les institucions de comunicació dels països membres i observadors.

L'últim dia de l'acte, la Presidència de Comunicació organitzarà un programa social per a tots els participants.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar