Quant costa la contribució al compte de dot bancari de Ziraat? Qui pot obrir un compte de dot a Ziraat Bank?

Quant és la quota de contribució del compte de dot de Ziraat Bank
Quant costa la contribució al compte de dot de Ziraat Bank Compartir qui pot obrir un compte de dot a Ziraat Bank

El compte de dot de Ziraat Bank té dret a subvenció estatal, sempre que tinguin un mínim de 3 anys d'estalvi per casar-se, obtenir ingressos abans del matrimoni i contraure el seu primer matrimoni fins als 27 anys com a màxim. kazanÉs un compte d'estalvi. Llavors, quants diners dona Ziraat al compte de dot? Com obtenir el préstec matrimonial de Ziraat Bank? Aquí teniu els detalls del compte de dot de Ziraat Bank.

Quant costa la contribució del compte de dot de Ziraat Bank?

El compte de dot és un producte que permet als clients estalviar a llarg termini augmentant la seva tendència a l'estalvi, i afavoreix l'estalvi de la societat afegint l'aportació estatal a l'estalvi, sempre que es compleixin les condicions. El producte, que s'obrirà com a dipòsit acumulat al nostre banc, es podrà obrir amb un venciment mínim de 3 anys.

Qui pot obrir un compte de dot a Ziraat Bank?

Tots els ciutadans turcs menors de 24 anys i no s'han casat mai/o aquells que entren dins l'àmbit de l'article 5901 de la Llei de ciutadania turca núm. 28 poden obrir un compte de dot al nostre banc.

Quan es paga la contribució estatal de Ziraat Bank?

El participant, que hagi realitzat les seves quotes habituals durant un mínim de 36 mesos sense demora, té dret a la Contribució de l'Estat quan es casa per primera vegada abans de complir els 27 anys. En el termini de sis mesos des de la data del matrimoni, sol·licita a la nostra Sucursal, on disposa d'un compte de dot, amb un certificat internacional de família i un document de l'oficina de registre del districte que acrediti que s'ha casat per primera vegada. El Banc presenta les sol·licituds presentades dins del mes al Ministeri dins dels deu primers dies hàbils del mes següent. Després de l'aprovació del Ministeri, l'import de l'aportació estatal obtinguda es transfereix al compte corresponent.

Com es calcula l'import de la contribució estatal de Ziraat Bank?

En el càlcul de la contribució estatal, es pren com a base l'acumulació a la data del matrimoni. La contribució de l'Estat es calcula d'acord amb els períodes regulars de pagament realitzats pel participant al compte de dot; Contribució estatal, període de pagament ordinari;

  • Per als 36 a 47 mesos, és el 20 per cent dels estalvis del compte. No obstant això, l'import a pagar no pot superar les 11.840,63 llires turques.
  • Per als 48 a 59 mesos, és el 22 per cent dels estalvis del compte. No obstant això, l'import a pagar no pot superar les 13.662,26 T de llires turques.
  • Per als majors de 60 mesos, és el 25 per cent de l'estalvi del compte. No obstant això, l'import a pagar no pot superar les 16.394,72 llires turques.

Es pot donar un compte de dot sense interessos?

El compte de dot també es pot obrir sense interessos. No es meritaran interessos al compte, només es calcularà l'aportació estatal sobre l'import de l'estalvi que hagis realitzat.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar