És possible dir 'Stop' a les malalties professionals

És possible aturar les malalties professionals
És possible dir 'Stop' a les malalties professionals

Amb el lema "Tecnologia per a la vida" i produint noves tecnologies i solucions per protegir, donar suport i salvar la vida humana durant 133 anys, Dräger Turquia ha tornat a posar la importància de les malalties i la seguretat laborals a l'agenda amb el joc de realitat virtual "El La màscara dreta salva la vida" a Meydan Istanbul AVM. la va portar. Segons l'Informe de Monitorització Mundial de l'Organització Mundial de la Salut, 450 mil persones moren cada any a causa de l'exposició a la contaminació de l'aire, substàncies, gasos i fum en el treball.

Els empleats que treballen en instal·lacions industrials, mines, entorns on hi ha materials perillosos o on el nivell d'oxigen i la quantitat de substàncies tòxiques poden canviar en qualsevol moment s'enfronten a una greu amenaça per a la salut. L'aire tòxic pot causar malalties mortals en afectar els pulmons. En aquest punt, els equips de protecció individual i l'ús de la màscara adequada són de gran importància. Les xifres revelades per les "Estimacions conjuntes de la càrrega de les malalties i lesions relacionades amb el treball, 2000-2016: Informe de seguiment mundial" elaborats en col·laboració amb l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i l'Organització Internacional del Treball (OIT) són força sorprenents. La majoria de les morts relacionades amb el treball es deuen a malalties respiratòries i cardiovasculars. Segons l'informe, l'any 2016 van morir 1,9 milions de persones a causa de malalties i lesions relacionades amb el treball. El 81% de les morts van ser degudes a malalties no transmissibles. L'exposició a la contaminació de l'aire (partícules, gas, fum) en el lloc de treball va provocar 450 mil morts.

"LA MÀSCARA ADECTA SALVA VDES"

La consciència social de Dräger Turquia kazanEs van recuperar tres instal·lacions diferents, a saber, la fusteria, el taller de soldadura i el taller de pintura. A cada instal·lació s'ha abocat gas i pols d'acord amb la feina feta, i cada jugador ha intentat protegir la seva respiració fent servir una mascareta adequada al medi ambient el més aviat possible. En el joc, en el qual també hi ha la barra de salut de cada participant, cada vegada que el jugador passava sense portar la màscara correcta, la barra de salut disminuïa i l'ús de la màscara adequada permetia protegir la barra de salut. En tots els entorns on es requereixi protecció respiratòria amb mascareta; El guanyador del joc, que pretén explicar que el fet de no portar mascareta pot causar greus danys a la salut humana, va rebre un iPad Mini com a obsequi. A més, es va fer una donació d'arbres de Tema amb el missatge "Respires al món amb Dräger" en nom de tots els participants.

BERİL KAYA: EL NOSTRE OBJECTIU PRINCIPAL ÉS PROTEGER, SUPORT I SALVAR VIDES HUMANES

El director de màrqueting de Dräger Turkey, Beril Kaya, va declarar que amb l'esdeveniment pretenien subratllar els efectes de l'ús de la màscara adequada sobre la salut humana i va afegir:

“Com a Dräger, el nostre objectiu principal durant 133 anys és; produir tecnologia per a la vida i protegir, donar suport i salvar la vida humana en totes les àrees on hi ha vida. Sabem que les màscares s'han instal·lat d'alguna manera a l'agenda de tots nosaltres a causa de la recent pandèmia; però durant més de cent anys, produir la màscara més fiable per protegir la salut dels empleats en tot tipus d'entorns durs, des de màscares de pols fins a màscares de gas, sempre ha estat un dels nostres focus principals com a Draeger. Som conscients de la importància d'escollir la màscara i el filtre adequats en funció de l'entorn laboral utilitzat, tant per garantir la comoditat dels treballadors com per protegir la seva salut, i volem que aquesta conscienciació es produeixi en tots nosaltres, des dels més petits fins als el més gran. Amb aquesta finalitat, hem volgut conscienciar sobre els efectes d'escollir la màscara adequada sobre la salut humana, acompanyats d'un ambient agradable, en l'acte de joc de realitat virtual que hem celebrat amb el focus de 'La màscara adequada salva vides'.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar