Artefactes de l'època romana trobats a Ankara

Artefactes de l'època romana trobats a Ankara
Artefactes de l'època romana trobats a Ankara

Amb les obres de restauració realitzades en l'àmbit del Projecte Arqueoparc del Municipi Metropolità d'Ankara (ABB), es van trobar molts artefactes mòbils i no mòbils pertanyents al període romà antic. La zona on es van trobar troballes històriques durant les excavacions científiques es transformarà en un Arqueoparc.

Les excavacions acolliran la recerca científica

La regió on es van trobar troballes històriques en els treballs d'excavació realitzats amb minuciositat pel Departament de Patrimoni Cultural i Natural es transformarà en un arqueoparc, donant llum a les excavacions científiques.

Subratllant que el projecte Archeopark no és un projecte clàssic de disseny del paisatge, Bekir Ödemiş, cap del Departament de Patrimoni Cultural i Natural d'ABB, va compartir la informació següent sobre les obres que progressen ràpidament:

"Mentre el nostre treball continua dins l'àmbit del 'Projecte de teatre romà i arqueoparc', que vam realitzar com a ABB, es van trobar troballes molt valuoses sobre la història passada d'Ankara, especialment el període romà. El treball d'arqueoparc que fem aquí es convertirà en un autèntic arqueoparc en lloc d'un projecte de disseny clàssic del paisatge. L'arqueoparc en què estem treballant a Ankara es convertirà en un important arqueoparc on continuaran les excavacions històriques i les excavacions científiques amb troballes històriques. La bona notícia és que la majoria de les troballes que es troben avui aquí no es troben en articles científics. D'aquesta manera, contribuirem a la ciència. Creiem que serà un invent fonamental per a Ankara i Turquia pel que fa a la història d'Anatòlia".

Es va desenterrar el mur del cos de l'època romana

En l'àmbit de les excavacions realitzades a l'entorn de la cisterna, es va desenterrar el 'mur del cos', que es creu que pertany a l'època romana.

Amb el descobriment de la muralla d'època romana a l'eix est-oest, es tracta d'una obra arqueològica dins l'àmbit del projecte d'aplicació. kazanMehmet Emin Sancak, enginyer civil del Departament de Patrimoni Cultural i Natural, va dir: "Els nostres treballs de construcció continuen en una superfície de 17 mil metres quadrats. Continuem les excavacions de l'Arqueoparc en companyia del Museu de les Civilitzacions d'Anatolia. Aquí hem trobat una calçada romana i voltes de maó. En aquest procés es continua construint l'enfortiment de la muralla de la ciutat, terrasses de mirador, cafeteria mirador i edifici de visitants.

L'arqueòleg i educador del museu Tolga Çelik del Museu de les Civilitzacions d'Anatòlia també va parlar de la següent manera:

"El nostre treball de l'arqueoparc continua amb estudis sobre les nostres àrees d'experiència necessàries sobre Ankara a l'època romana. Primer, part de la part superior de la nostra estructura de volta era visible. A partir d'aquí, continuem amb les nostres determinacions en el terreny. Aquí lluitem per eliminar tant la nostra estructura de volta com la nostra estructura de cisterna. Continuem els nostres estudis científics per descobrir les estructures de l'època romana per primera vegada. Els artefactes trobats a l'excavació mostraran la importància d'Ankara entre les capitals de província de l'època romana".

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar