Baykar va anunciar que va donar 3 Bayraktar TB2 SİHA a Ucraïna

Baykar va anunciar que va donar números de Bayraktar TB SIHA a Ucraïna
Baykar va anunciar que va donar 3 Bayraktar TB2 SİHA a Ucraïna

Baykar; Afirmant que la campanya de donació organitzada pel poble d'Ucraïna amb el nom de 'The People's Bayraktar' per comprar Bayraktar TB2 SİHA, es va completar amb èxit en molt poc temps, va dir: "Com a Baykar, donem 3 Bayraktar TB2 SİHA. , que estan destinats a ser comprats amb les donacions recaptats, a Ucraïna sense cap càrrec.” va utilitzar les expressions

La declaració de Baykar a la seva xarxa social Twitter és la següent:

"Vam saber que la campanya de donació que va organitzar sota el nom de 'People's Bayraktar' per comprar Bayraktar TB2 SİHA per defensar la pàtria del poble ucraïnès es va completar amb èxit en molt poc temps".

"Persones conegudes pel públic, periodistes, artistes, jugadors de futbol, ​​empresaris, gent normal i fins i tot nens van contribuir a donar suport al seu país fent grans o petites donacions per a l'èxit d'aquesta campanya".

“El desig del poble patriòtic ucraïnès d'aconseguir l'objectiu que es va marcar i l'esperit de solidaritat també ens van impressionar. Com a Baykar, donem 3 SİHA Bayraktar TB2, que estan destinats a ser comprats amb les donacions recollides, a Ucraïna sense cap càrrec. Demanem que totes les donacions recollides per a aquest objectiu s'utilitzin en benefici de la gent honorable d'Ucraïna".

"Com a Baykar, declarem respectuosament que desitgem una solució justa i preguem per una pau duradora".

3 MILIONS DE DÒLARS RECOLLITS EN 20 DIES

A Ucraïna, es va anunciar que es van recaptar 2 milions de dòlars en 3 dies en la campanya d'ajuda llançada per a la compra de Bayraktar TB20 a Turquia.
El presentador de televisió Serhiy Prytula, que va iniciar la campanya, va anunciar que el seu objectiu eren 3 UAV, però amb el gran interès mostrat, es van recollir prou diners per a 4 Bayraktars.

La campanya iniciada pel presentador de televisió Serhiy Prytula amb l'objectiu de recaptar 3 milions de dòlars per comprar 2 Bayraktar TB15 SİHA per donar-los a la Força Aèria d'Ucraïna, va recaptar 20 milions de dòlars.

En anunciar el resultat de la campanya als seus comptes de xarxes socials, Prytula ucraïnès va escriure que van aconseguir el seu objectiu amb els diners recaptats en 3 dies i va dir: "Podem comprar un altre Bayraktar amb els diners restants".

 

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar