Anunci del president Erdogan per nomenar 20 mil professors

Anunci de nomenament de mil professors pel president Erdogan
Anunci del president Erdogan per nomenar 20 mil professors

En una declaració després de la reunió del Consell de Ministres, el president Recep Tayyip Erdoğan va donar bones notícies als candidats a professors. Erdogan va dir: "El nostre Ministeri d'Educació Nacional iniciarà el procés pel que fa al nomenament de 20 nous professors, que vam prometre per a aquest any, en els propers dies". dit.

el president Recep Tayyip Erdogan; En la roda de premsa que va fer després del Consell de Ministres de la Presidència, va dir que el calendari per al nomenament de 20 professors serà anunciat pel Ministeri d'Educació Nacional en els propers dies.

El president Erdogan va dir:

“També tenim bones notícies per als nostres candidats a professors: el nostre Ministeri d'Educació Nacional iniciarà en els propers dies el procés pel que fa al nomenament de 20 mil nous professors, que ens vam comprometre per a aquest any.

Així, el nombre de professors nomenats pels nostres governs passarà de 730 mil a 750 mil. És a dir, dos terços dels 1,2 milions de docents actuals al nostre país són nomenats durant el nostre mandat. Desitjo molta sort als nostres professors en el nou procés de nomenament”.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar