Canvi del Reglament de Vehicles del Servei Escolar

Canvi de Reglament de Vehicles d'Autobús Escolar
Canvi del Reglament de Vehicles del Servei Escolar

D'acord amb la decisió principal de la Vuitena Cambra del Consell d'Estat d'Estat de Turquia per a 2021/5662, s'ha suspès l'execució d'algunes esmenes fetes al Reglament sobre vehicles de servei escolar, al Butlletí Oficial número 31579.

En conseqüència, els següents punts en la inspecció de vehicles d'autobús escolar seran vàlids a partir del 27.06.2022:

Pel·lícula per a finestres i ulleres tintades (incloses les ulleres originals de fàbrica)

No es poden utilitzar vidre, i no s'admeten capes de film de colors, excepte el vidre transparent d'acord amb la legislació d'homologació, publicada pel Ministeri d'Indústria i Tecnologia, que mostra l'interior dels autobusos escolars. En aquest sentit, els vidres tintats no s'admetran als vehicles d'autobús escolar, encara que siguin fabricats en fàbrica, i es considerarà que aquests vehicles presenten defectes greus.

Sensor de seient, càmeres interiors, cinturó de 3 punts, etc. Noves característiques

Abans de l'esmentada decisió del Consell d'Estat, només es buscava el model 2018 i els vehicles de servei extraescolar; A partir del 3/27.06.2022/2017, també es buscaran les característiques del cinturó de seguretat de XNUMX punts, el seient amb sensor sensible al seient i el sistema de càmeres interiors en els vehicles amb l'edat del model de XNUMX i anteriors, i es tindran en compte els vehicles que no tinguin aquestes característiques. greument defectuós.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar