Fins al 2026, 64 locomotores de la línia principal elèctrica nacional estaran sobre els carrils

La locomotora de la línia principal de National Electric estarà en els carrils fins a l'any
Fins al 2026, 64 locomotores de la línia principal elèctrica nacional estaran sobre els carrils

Els Ferrocarrils Estatals de la República de Turquia (TCDD) segueixen els seus esforços per produir els trens necessaris localment o amb tarifes locals elevades. En declaracions a la Comissió de kit parlamentari, el director general de TCDD Taşımacılık AŞ Hasan Pezük va dir: "En el nostre programa d'inversió, està previst subministrar 2026 locomotores elèctriques nacionals de la nostra Direcció General de TÜRASAŞ fins al 64".

En declaracions a la comissió, el director general de TÜRASAŞ, Mustafa Metin Yazar, va dir: "Capacitat de disseny en la fabricació de locomotores elèctriques principals. kazanEs pretén reduir la dependència exterior del nostre país en aquest camp augmentant la taxa de localitat fins al 60 per cent.

La institució desenvolupa nous projectes per garantir que els grups de trens, locomotores i vagons que necessita es produeixin localment o amb tarifes locals elevades.

El 2026 es lliuraran 64 locomotores elèctriques nacionals

El director general Pezük va dir: "La nostra tarifa local creixent farà contribucions sostenibles al nostre transport de passatgers i mercaderies. En aquest context, d'acord amb les dates de finalització dels projectes d'electrificació de TCDD en el nostre programa d'inversió, està previst subministrar 2026 locomotores de línia principal elèctrica nacional de la nostra Direcció General de TÜRASAŞ fins al 64. De la mateixa manera, continuem treballant en l'adquisició de 20 locomotores dièsel-elèctriques de la nostra Direcció General de TÜRASAŞ", va dir.

Producció amb capital nacional i nacional

En declarar que rebran els 3 trens elèctrics nacionals de passatgers produïts amb capital nacional i nacional durant l'any, Pezük va dir: "D'acord amb les dates de finalització dels projectes d'electrificació de TCDD, un total de 20 trens elèctrics nacionals, 160 de que són aptes per a 36 km/h i 225 dels quals són aptes per a 56 km/h, està previst subministrar el conjunt de trens de passatgers de la nostra Direcció General de TÜRASAŞ entre el 2022 i el 2027.

S'eliminarà la dependència externa

En la seva declaració sobre els processos de producció, el director general de TÜRASAŞ, Mustafa Metin Yazar, va subratllar que continuen treballant per eliminar la dependència estrangera en el disseny nacional i la tecnologia avançada, la producció de locomotores elèctriques principals. Autor, "Capacitat de disseny en la fabricació de locomotores elèctriques principals amb el projecte E5000 kazanEs pretén reduir la dependència exterior del nostre país en aquest camp augmentant la taxa de localitat fins al 60 per cent. La producció de prototips s'acabarà el 2022 i es preveu produir i lliurar 2024 locomotores a finals de 20. Amb l'experiència adquirida en el projecte E5000, el projecte de plataforma de locomotores nacionals, que és més adequat per a la geografia de Turquia, continua".

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar