El Ministeri de Cultura i Turisme contractarà 5 Inspectors Ajudants

el ministeri de cultura i turisme rebrà treballadors fixos
Conselleria de Cultura i Turisme

Ingrés a llocs vacants d'inspector adjunt de la categoria de Serveis Generals d'Administració per ser contractats a la Junta d'Inspecció del Ministeri de Cultura i Turisme, entre els graduats de les facultats de Ciències Polítiques, Dret, Economia, Administració d'Empreses, Ciències Econòmiques i de l'Administració, o de facultats o col·legis de l'estranger l'equivalència dels quals sigui acceptada per les autoritats competents Amb l'examen es cursaran 5 (cinc) inspectors auxiliars.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

REQUISITS PER A LA SOL·LICITUD DE LA PROVA D'ACCÉS

Els candidats que vulguin fer la prova d'accés hauran de complir els requisits següents:

a) Puntuació KPSS P-2020 tipus 2021 per a llicenciats en Dret, Ciències Polítiques, Econòmiques, Administració d'Empreses, Ciències Econòmiques i Administratives d'una de les proves de selecció de personal públic (Grup KPSS A) realitzades pel Centre d'Avaluació, Selecció i Col·locació (ÖSYM). ) els anys 48 i 80. Estar entre les 75 (Setanta-cinc) persones amb la puntuació més alta, sempre que hagin obtingut una puntuació (Vitanta) o superior (També s'admeten a l'examen els candidats amb la mateixa puntuació que l'últim candidat).

b) Disposar de les condicions generals escrites en la lletra (A) del primer paràgraf de l'article 657 de la Llei del funcionariat núm. 48.

c) Haver cursat alguna de les facultats de Ciències Polítiques, Dret, Economia, Administració d'Empreses, Ciències Econòmiques i de l'Administració, que imparteixi almenys quatre anys d'ensenyament de grau, o una de les facultats o escoles a l'estranger l'equivalència de les quals sigui acceptada pels competents. autoritats.

ç) Estar en bon estat de salut, adaptar-se a tot tipus de condicions climàtiques i de viatge.

d) No haver complert els trenta-cinc anys a partir del primer dia de gener de l'any en què es realitza la prova d'accés.

e) No haver assistit a l'examen d'inspector auxiliar més d'una vegada amb anterioritat.

SOL·LICITUD DE L'EXAMEN D'ACCÉS

2.1. Les sol·licituds per a la prova d'accés es presentaran des del 18.07.2022 fins a les 27.07.2022 del dimecres 23.59, a través de l'administració electrònica, al lloc web de Career Gate Public Recruitment and Career Gate (kariyerkapisi.cbiko.gov.tr). No es tindran en compte les sol·licituds que no compleixin les condicions especificades a la convocatòria i les que no es facin dins del termini establert. No s'admetran sol·licituds per correu postal o altres formularis.

2.2. Entre els sol·licitants de la Prova d'Accés, no es designarà aquells que s'hagi constatat que han fet declaracions falses o han lliurat documents, ja que els seus resultats de l'examen seran considerats nuls. Fins i tot si es fan els seus nomenaments, es cancel·len i es presenta una denúncia penal davant l'Oficina del Fiscal General per tal d'aplicar les disposicions pertinents del Codi Penal turc núm. 5237.

2.3. El candidat és responsable de fer que el procés de sol·licitud estigui lliure d'errors, complet i d'acord amb les qüestions indicades a la convocatòria.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar