Ministeri de Medi Ambient i Urbanització per contractar 207 personal contractat

Conselleria de Medi Ambient i Urbanisme
Conselleria de Medi Ambient i Urbanisme

Ministeri de Medi Ambient i Urbanització i Canvi Climàtic anunciat! Es contractarà 48 personal de neteja a 207 províncies. Les sol·licituds han començat. Segons la guia de preferències publicada per ÖSYM, les sol·licituds es poden presentar fins al 15 de juny. Aleshores, com sol·licitar la contractació de personal del Ministeri de Medi Ambient i Urbanització? Aquests són els requisits de sol·licitud de contractació de personal de neteja del Ministeri de Medi Ambient i Urbanització.

Els candidats podran enviar les seves preferències per Internet a ÖSYM entre el 10 i el 15 de juny de 2022. El procés d'enviament de preferències en línia finalitzarà el 15 de juny de 2022 a les 23.59:XNUMX.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

Descripció general

1-Segons resultats de l'Opta de Selecció de Personal Públic celebrada per la Presidència del Centre de Mesurament, Selecció i Col·locació (ÖSYM) el 22.11.2020, per a ser contractat a les organitzacions centrals i provincials del Ministeri de Medi Ambient, Urbanització i Clima. Modificació, Llei del Funcionari núm. Segons l'article B, es contractarà personal de suport contractat.

2- Després de l'anunci dels resultats de les pràctiques a la pàgina web de l'ÖSYM, a la pàgina web de l'ÖSYM es donaran a conèixer les dates en què els candidats sol·licitaran l'inici de la feina a les unitats de servei on estiguin col·locats, els documents a sol·licitar i la resta d'informació explicativa. el Ministeri de Medi Ambient, Urbanització i Canvi Climàtic (csb.gov.tr).

3-El Ministeri de Medi Ambient, Urbanització i Canvi Climàtic no enviarà cap document als col·locats per ÖSYM.

4-Abans de prendre decisions, s'han d'examinar acuradament les condicions següents.

Quant és la quota de col·locació?

La quota de col·locació és de 30,00 TL. Els candidats pagaran la quota de pràctiques després de fer les seves eleccions. Les preferències dels candidats que no abonin la taxa de pràctiques es consideraran invàlides i no seran incloses en el procés de pràctiques. Les quotes de col·locació ingressades no són reemborsables ni transferibles per cap motiu.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar