El president de MUSIAD, Asmalı, va avaluar la decisió de préstec de BRSA

El president de MUSIAD, Asmali, va avaluar la decisió de BRSA
El president de MUSIAD, Asmalı, va avaluar la decisió de BRSA

Mahmut Asmalı, president de l'Associació d'Industrials i Empresaris Independents (MUSIAD), va avaluar les qüestions a l'ordre del dia pel que fa a la decisió d'utilització del préstec de l'Agència de Regulació i Supervisió Bancària (BDDK).

Mahmut Asmalı, president de MUSIAD, va dir: “Per evitar la dolarització, que és el principal factor del ràpid augment del tipus de canvi al nostre país; És un dels nostres objectius principals per protegir el valor de la nostra moneda nacional i lluitar contra la inflació. Com a MUSIAD, donem suport a la decisió de la BRSA de limitar l'ús de préstecs en lira turca a les empreses que tinguin actius en efectiu excedents en moneda estrangera. És obvi que l'esmentada decisió evitarà l'augment de la inflació a causa de l'augment dels costos relacionats amb el tipus de canvi. Amb aquest moviment de la BRSA, l'equilibri entre l'oferta i la demanda de divises retrocedirà a nivells molt més raonables a favor de la lira turca".

Asmalı va continuar les seves paraules de la següent manera: “A més d'aquests; Aquesta regulació de la BRSA no preveu cap restricció als actius en moneda estrangera de les empreses incloses en aquest àmbit ni a les compres en divises de persones físiques, només restringeix l'accés de les empreses als préstecs TL. A més, tenint en compte les excepcions i l'abast, el nombre d'empreses que es veuran afectades és força limitat. En aquest context, la retòrica de la "intervenció en l'economia de mercat" després de la decisió rellevant de la BRSA és poc realista i lluny de la bona voluntat".

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar