Projecte de tren d'alta velocitat Samsun ajornat al 2053

El projecte de tren d'alta velocitat de Samsun s'acosta a l'any
El projecte de tren d'alta velocitat de Samsun es manté el 2053

La data de finalització del Tren d'Alta Velocitat (YHT), que Samsun esperava des de fa anys, ha tornat a canviar. El Ministeri de Transports i Infraestructures pretén posar en servei la línia Merzifon-Samsun del tren d'alta velocitat Samsun-Ankara entre 2026-2035.

Per al tren d'alta velocitat Samsun-Ankara, les paraules "comença, comença, acaba" donades en els últims anys, va ser decebedor que aquest projecte s'inclogués en l'àmbit dels projectes de visió 2053 del Ministeri de Transports i Infraestructures.

La gent de Samsun, que fa anys que espera el tren d'alta velocitat-tren d'alta velocitat, es va sorprendre per la informació que la línia Merzifon-Samsun s'implantarà el 2053-2026 entre els projectes Vision 2035 anunciats pel ministeri. . Nuri Seven, presidenta de Our Love Samsun Platform, va dir en un comunicat: "S'ha anunciat que el projecte del tren d'alta velocitat, que s'establirà entre Samsun i Ankara i es pensa que reduirà el trajecte en 2 hores, està previst que finalitzarà el 2053. En les declaracions fetes en els últims anys, s'afirmava que el tren d'alta velocitat començaria els seus vols el 2023. Ens va sorprendre veure que la data es va fixar com a 2053. No podem entendre per què la feina que s'està duent a terme durant anys s'està allargant tant".

Nuri Seven va assenyalar que la inversió en tren d'alta velocitat prevista per Samsun s'hauria de completar en una data anterior i va afirmar que les declaracions inconsistents sobre el projecte arrosseguen la desconfiança dels ciutadans.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar