El túnel obert per a la línia Ankara Sivas YHT es reomple

El túnel obert per a la línia Ankara Sivas YHT es reomple
El túnel obert per a la línia Ankara Sivas YHT es reomple

Els túnels de seguretat oberts a la regió de Kavak-Sandal al districte de Yıldızeli per a la línia del tren d'alta velocitat (YHT) Ankara-Sivas s'estan omplint de nou a causa d'una planificació incorrecta.

El diputat de CHP Sivas, Ulaş Karasu, va anunciar que els túnels de seguretat oberts a la regió de Kavak-Sandal del districte de Yıldızeli per a la línia de tren d'alta velocitat (YHT) Ankara-Sivas, que està en construcció, s'han començat a omplir de nou perquè es van planificar incorrectament. Karasu va dir: "Estem esperant que el ministre de Transports expliqui per què s'ha omplert aquesta línia".

Ulaş Karasu va declarar que els túnels de seguretat de 2008 quilòmetres oberts anteriorment de la línia Ankara-Sivas YHT, els fonaments dels quals van ser posats el 2021 pels Ferrocarrils de l'Estat i la construcció dels quals continua, tot i que està previst que es completi el 20, i per als quals s'han gastat 2 milions de TL fins ara, es va començar a omplir, dient que estava "mal planificat". En una declaració feta avui al túnel de seguretat, Karasu va dir:

Instruccions per reomplir

“La regió de Kavak-Sandal de la línia de tren d'alta velocitat Ankara-Sivas. Aquí hi ha el túnel de la T-18. Estic a la ruta oberta per a dos túnels de seguretat ara mateix. Aquesta ruta consta d'una extensió d'aproximadament 2 quilòmetres. Aquesta zona va ser oberta pels funcionaris dels Ferrocarrils de l'Estat per construir-hi un túnel de seguretat. Es van fer millores al sòl. En aquesta comarca, formada per terres agrícoles fèrtils, es van fer obres d'expropiació malgrat l'oposició dels pagesos. En el darrer moment, quan es van fer totes les excavacions i començar les obres, els Ferrocarrils de l'Estat van ordenar que aquí s'hagués comès un error, que aquest lloc estava malament i que s'havia de tornar a omplir aquesta línia. Ara s'està recarregant la línia.

'Estem esperant el ministre de Transports'

Aquest és un dels millors exemples de com es malgasten els recursos del nostre país i com s'usurpen els drets d'un orfe inacabat en aquest país. Es van gastar milions de lires de diners... Malauradament, es torna a tancar en el sentit de 'ens hem equivocat', es demana que es tanqui. Vull fer una crida als funcionaris dels Ferrocarrils de l'Estat i al Ministeri de Transports: Si no coneixeu aquesta feina, si no porteu a la plantilla les persones que coneixen aquesta feina, si no porteu el personal qualificat als llocs, aquí teniu els fets que van tenir lloc a la línia del tren d'alta velocitat de Sivas que estan passant per tota la regió. Hi ha boques i relliscades constants. Sempre hi ha produccions equivocades i Sivaslı continua esperant el tren d'alta velocitat, malauradament. Demanarem el compte d'això, el compte dels qui van cometre aquest error i els comptes necessaris quan arribem al poder per via judicial. Que ningú ho dubti. Però ara estem esperant l'explicació de per què s'ha reomplert aquesta línia del ministre de Transports".

Karasu va portar el tema a la Gran Assemblea Nacional de Turquia.

Karasu va presentar una pregunta parlamentària sobre el tema, demanant al ministre de Transports i Infraestructures, Adil Karaismailoğlu, que respongués. Karasu va preguntar al ministre Karaismailoğlu: "Per quin motiu es va cancel·lar la construcció del túnel de seguretat previst per construir-se a l'esmentada zona? Quina és la quantitat d'apropiació gastada fins ara per a aquests túnels en lira turca? S'està fent algun estudi per determinar si el túnel de seguretat, la construcció del qual s'ha cancel·lat, suposa un risc pel que fa a la seguretat de la navegació?

Anuncis similars

Com 1

  1. s'ha d'explicar el cost de la mà d'obra i el temps dedicat.

Yorumlar