Taller de Logística del Golf que se celebrarà a Kocaeli, capital de la indústria

Taller de logística de Korfez que s'organitzarà a Kocaeli, capital de la indústria
Taller de Logística del Golf que se celebrarà a Kocaeli, capital de la indústria

El Ministeri de Transports i Infraestructures, assenyalant que els ports de Kocaeli, que criden l'atenció amb el seu transport ràpid i fàcil, s'han convertit en un centre del transport marítim, va anunciar que el Taller de Logística de Körfez se celebrarà a Kocaeli, la capital de la indústria, el 30 de juny amb la participació del ministre de Transports i Infraestructures Adil Karaismailoğlu.

En la declaració escrita feta pel Ministeri de Transports i Infraestructures, es va afirmar que Kocaeli és la capital de la indústria. Subratllant que Kocaeli, on es troben el ferrocarril i l'autopista, s'ha convertit en un centre important del transport marítim, diu el comunicat, a la badia de Kocaeli; Es va assenyalar que el transport pel pont Osmangazi, el pont Yavuz Sultan Selim, l'autopista de Màrmara del Nord i l'autopista Istanbul-İzmir és ràpid i fàcil, estalviant així combustible i temps.

En el comunicat que subratlla que la integració de ferrocarrils, carreteres i vies marítimes i els ports del golf juguen un paper important en l'augment de les exportacions, es va assenyalar que els valors afegits produïts s'entreguen al món. En el comunicat, “Kocaeli; És una de les províncies líders del nostre país pel que fa a la indústria manufacturera. A Kocaeli, que compta amb 14 zones industrials organitzades, destaquen els sectors químic, automoció i siderúrgic. Hi ha 35 instal·lacions portuàries a l'àrea administrativa de l'Autoritat Portuària de Kocaeli.

LA MÀGIA MANIPULACIÓ DE CÀRREGA VA ESTAR AL MAIG AL PORTS DE KOCAELİ

En el comunicat, es va afirmar que la mobilitat als ports de Kocaeli va augmentar a causa del desenvolupament del comerç exterior i va dir: "Al maig, la major part de la manipulació de càrrega va tenir lloc a les fronteres administratives de l'Autoritat Portuària de Kocaeli. Un total de 7 milions 382 mil tones de càrrega es van manipular a les instal·lacions portuàries que operen dins de les fronteres administratives de l'Autoritat Portuària de Kocaeli. 6 milions 90 mil tones de les càrregues manipulades eren mercaderies de comerç exterior, 1 milió 234 mil tones de càrrega de cabotatge i 57 mil 946 tones de càrrega de trànsit. El mateix mes es van manipular 176 mil contenidors de 155 TEU a l'Autoritat Portuària de Kocaeli. En el període gener-maig es van manipular 3,4 milions 35 mil tones de càrrega amb un augment del 221 per cent respecte al mateix període de l'any anterior, i s'han manipulat 13,8 mil 997 contenidors TEU amb un increment del 697 per cent.

PERSONES EXPERTES EN EL CAMP ES REUNIRAN AMB EL TALLER DE LOGÍSTICA EL 30 DE JUNY

En el comunicat que el Taller de Logística de Körfez se celebrarà el 30 de juny, es va anunciar que el ministre de Transports i Infraestructures Adil Karaismailoğlu assistirà a la inauguració del taller. El comunicat deia: "El taller comptarà amb la presència de representants dels sectors públic i privat, representants d'Organitzacions No Governamentals, acadèmics i experts en els seus camps. El Pla Director de Transports i Logística 2053 també guiarà el taller. El taller se centrarà en la reducció de costos en logística, energia verda, reducció d'emissions del transport, inversions en transport, centres logístics, integració entre modes de transport, sistemes autònoms, nous objectius i polítiques i regulacions legals.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar