Les obres d'encreuament dinàmic d'Ordu alleugen el trànsit

Els estudis d'encreuament dinàmic de l'exèrcit alleugen el trànsit
Les obres d'encreuament dinàmic d'Ordu alleugen el trànsit

Les obres d'"intersecció dinàmica" realitzades pel municipi metropolità d'Ordu han reduït la densitat de trànsit. Especialment al districte d'Altınordu i al districte d'Ünye, on el problema del trànsit s'ha tornat inextricable, s'ha aconseguit un alleujament notable en la càrrega de trànsit al districte amb les últimes obres d'intersecció.

Els conductors que han patit durant anys a causa de les rotondes d'estil antic situades a les principals artèries del districte d'Altinordu i que no poden respondre a les condicions actuals, va dir l'alcalde del municipi metropolità d'Ordu, Dr. Va guanyar comoditat amb les interseccions dinàmiques construïdes sota el seguiment proper de Mehmet Hilmi Güler.

Al districte d'Ünye, les obres realitzades a Industry Junction i Yunus Emre Junction, que a poc a poc s'estan convertint en un gran problema de flux de trànsit, van reduir la densitat de trànsit a la regió.

Amb el nou tipus d'interseccions construïdes pel Municipi Metropolità, es va reduir el temps d'espera en el trànsit, mentre que la càrrega del trànsit urbà es va reduir molt.

LA COMANDA FINALITZA A 13 CREUOS D'UTILITZACIÓ INTENSIVA

Fidangör Junction, Schools Junction, Ata Industry Junction, New Bus Station Junction, Pool Junction, Four Road Junction, Russian Market Junction, Mevlana Junction, Ulubey Junction, Organized Industry Junction, Municipality Junction i Ünye, que han estat inextricables a causa dels embussos de trànsit a Districte d'Altınordu durant anys. A la cruïlla de la indústria i la cruïlla d'Ünye Yunus Emre, el municipi metropolità va fer nous arranjaments d'acord amb les necessitats del dia.

Amb el treball dur iniciat en 13 cruïlles, es van substituir sistemes de llum irregulars. Mitjançant la creació de carrils per als vehicles que fessin girs a la dreta i a l'esquerra a la carretera principal i a la carretera lateral, s'ha impedit que el flux de trànsit es ralentís i es va permetre el pas de més vehicles en el mateix període de llum. En reduir les fases del senyal a les interseccions, els temps d'espera s'han reduït significativament. S'ha augmentat el temps donat per al pas dels vianants i s'ha assegurat la seva seguretat.

Estalviï TEMPS I COMBUSTIBLE

Amb les modernes interseccions dinàmiques construïdes a la ciutat, reduir el temps d'espera en el trànsit i alleujar la càrrega del trànsit ha reduït molt el temps i l'estalvi de combustible dels ciutadans.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar