Els "Nassos sensibles" de la gendarmeria es preparen per a les operacions amb entrenament amb helicòpters

Els nassos sensibles de la gendarmeria es preparen per a les operacions amb entrenament en helicòpter
Els "Nassos sensibles" de la gendarmeria es preparen per a les operacions amb entrenament amb helicòpters

Al Centre d'Ensinistrament de Cavalls i Gossos de la Gendarmeria (JAKEM), que opera a Nevşehir, els gossos que acompanyaran la Gendarmeria en condicions difícils s'estan preparant per al servei amb l'entrenament amb helicòpters.

Al Comandament de la Unitat d'Ensinistrament de Gossos de Gendarmeria a JAKEM, que va començar les seves activitats l'any 2003 sota el Comandament General de la Gendarmeria, els gossos reben un entrenament especial per tal de participar en les operacions de la gendarmeria a Turquia ia l'estranger.

A JAKEM, que serveix com a centre d'entrenament internacional per a l'ús de gossos per a les tasques de seguretat i ordre públic dels equips de Gendarmeria, gossos ensinistrats en recerca i rescat, recerca de bombes i mines, rastreig, patrulla, recerca de drogues, reconeixement i detecció d'incendis. participar en diferents operacions.

Els gossos que s'han ensinistrat al centre des que els seus cadells amb el "personal usuari" també són recolzats per helicòpters en diferents moments per acostumar-se a l'entorn operatiu.

Experiència en embarcament i desembarcament d'helicòpters, evacuació d'helicòpters kazan"Nassos sensibles" i els seus col·legues estan sent entrenats al cel de Nevşehir.

Diversos personals del país també estan formats a JAKEM

El comandant de la Gendarmeria de JAKEM, coronel İlyas Uysal, va declarar que, d'acord amb les demandes, el personal de diferents països amics va rebre formació a JAKEM dins de la quota determinada pel Comandament General de la Gendarmeria.

Uysal va afirmar que els gossos han estat sotmesos a diferents entrenaments amb "personal d'usuari" des dels seus cadells al centre, i va dir: "Continuem oferint cursos d'acord amb les demandes de països com Azerbaidjan, Uzbekistan, Kazakhstan, Kirguizistan, Geòrgia. , Moldàvia, Montenegro, Mauritània, Djibouti i Qatar. JAKEM Command representa el nostre país i la gendarmeria en l'àmbit internacional i nacional". dit.

El comandant de la companyia del curs d'entrenament de gossos JAKEM, el primer tinent de gendarmeria, Aydın Tekin, va dir que el "personal d'usuari de gossos de servei" està entrenat durant 14 a 24 setmanes, segons les seves branques.

Destacant que el personal és acuradament seleccionat, Tekin va dir: "Seleccionem el nostre personal en pràctiques entre el personal de gendarmeria disposat, els col·legues dels quals estimen molt els gossos i estableixen bones amistats amb ells, i després els superem diverses proves de preselecció. El personal que completa amb èxit el curs és enviat a la seva unitat amb el gos que han ensinistrat”. Ell va dir.

Els gossos estan entrenats per treballar en totes les condicions i situacions

El comandant de la divisió d'entrenament de gossos de recerca i rescat de JAKEM, el sergent superior de gendarmeria, Sevinç Uğurateş, també va declarar que els gossos s'inclouen en diversos entrenaments per tal d'assegurar l'èxit en les tasques operatives al país ia l'estranger.

Explicant que els gossos també s'entrenen amb helicòpter perquè puguin tenir confiança en el seu trasllat amb vehicles aeris, Uğurateş va dir: "Els nostres gossos estan entrenats a les àrees d'entrenament de la nostra unitat. kazanPer tal de mostrar les seves habilitats en diferents entorns i reforçar la seva formació, se'ls assigna treballar en diferents terrenys i condicions climàtiques. Atès que els gossos, els nostres amics i col·legues fidels, estan entrenats per dur a terme les seves funcions en tot tipus de terreny i condicions meteorològiques durant l'entrenament, poden trobar-se amb vehicles aeris durant el servei, així com a terra i mar. Per aquest motiu, els nostres gossos poden apropar-se a l'avió sense tenir por del fort soroll i el vent, gràcies al seu entrenament d'embarcament i aterratge en helicòpter".

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar