Audi explica els seus projectes per a un món sostenible al Greentech Festival

Audi explica els seus projectes per a un món sostenible al Greentech Festival
Audi explica els seus projectes per a un món sostenible al Greentech Festival

Comença el festival d'idees i innovació verda més gran d'Europa GREENTECH FESTIVAL. Sent un dels socis fundadors del festival internacional de sostenibilitat que se celebra aquest any amb el lema #TogetherWeChange-We Change Together- i que se celebra als terrenys de l'antic aeroport de Tegel a Berlín, Audi presenta els seus projectes sobre sostenibilitat.

Durant el festival, els visitants poden conèixer les tecnologies i els conceptes que Audi ha desenvolupat i implementat per augmentar la sostenibilitat a la seva cadena de valor.

El festival també és testimoni d'un primer enguany: KOA22. Molts talents de la indústria es troben a KOA22, el primer festival de recursos humans organitzat per a dones.

Al festival, Audi també dóna informació sobre els seus esforços per integrar la sostenibilitat a cada departament, que va començar amb l'Audi Sustainability Center - Audi Sustainability Hub.
Comença el GREENTECH FESTIVAL 2022, que ofereix una plataforma que promou el treball per un futur sostenible i reuneix idees i suggeriments sobre desenvolupament sostenible, clima i protecció del medi ambient.

Més de 1 empreses participants van participar en esdeveniments com fòrums, panells i camps d'entrenament al festival, que va donar vida el 2018 per l'excampió del món de Fórmula 100 Nico Rosberg i dos enginyers i empresaris Marco Voigt i Sven Krüger, i Audi és un dels socis fundadors.

Silja Pieh, directora d'estratègia d'AUDI AG, va dir que aquests entorns on les parts interessades poden reunir-se són extremadament importants per a Audi: “Intercanviar informació i veure els conceptes innovadors de sostenibilitat d'altres persones també ens enriqueixen. Un altre dels fets destacats d'aquest festival per a nosaltres són els GREEN AWARDS atorgats a persones, institucions, empreses, iniciatives i innovacions per les seves idees sobre sostenibilitat. La nostra directora de màrqueting de productes, Linda Kurz, va rebre un d'aquests premis".

Sostenibilitat a la cadena de subministrament

Audi, que vol reduir gradualment les emissions de carboni específiques dels seus vehicles en un 2030 per cent fins al 2018, en comparació amb l'any de referència 40, està treballant a tota velocitat per assolir aquest ambiciós objectiu. Ha estalviat més de 2021 mil tones de carboni equivalent l'any 480 gràcies a l'ús d'energies renovables, materials baixos en carboni i materials secundaris, sobretot intervenint de diverses maneres en els processos de la cadena de subministrament.

Amb l'objectiu de crear cicles de materials cada cop més tancats amb la seva estratègia d'economia circular, la marca també se centra en la reintroducció de materials no utilitzats en el procés de producció. L'exemple més recent d'això també es mostra al festival: en el projecte pilot implementat amb els seus socis Reiling Glas Recycling, Saint-Gobain Glass i Saint-Gobain Sekurit, el vidre d'automòbil obsolet es reutilitza per a les ulleres de l'Audi Q4 e-tron. models.

Instal·lacions de producció sense carboni

Amb el seu programa mediambiental anomenat The Mission: Zero, Audi també ha determinat el full de ruta per a la producció i la logística sostenibles. Amb l'objectiu de fer les seves instal·lacions de producció lliures de carboni l'any 2025, la marca també ha fet els primers passos en aquest sentit. El 2018, es va convertir en la primera instal·lació de producció d'alt volum neutre en carboni del món en el segment premium amb les seves instal·lacions a Brussel·les, i les seves instal·lacions a Hongria van assolir aquest objectiu el 2020. A més, les instal·lacions de Neckarsulm on es produeix l'Audi e-tron GT també són neutres en carboni. A més, les instal·lacions de producció de Neckarsulm tracten aigües residuals i les fan servir en el procés de producció des del 2019.

Centre de recàrrega Audi

Durant el festival, els visitants tenen l'oportunitat de conèixer les estacions de recàrrega, entre els exemples de l'esforç ambiental i de sostenibilitat d'Audi. Amb l'objectiu d'augmentar el nombre de centres de càrrega d'Audi que ofereixen càrrega ràpida a les zones urbanes, Audi també utilitza bateries d'ions de liti usades en aquests centres com a sistemes d'emmagatzematge d'energia per a cubs de càrrega. Aquestes bateries, que s'eliminen dels vehicles de prova d'Audi, s'avaluen en la seva segona vida, especialment a les estacions de càrrega ràpida.

Projectes de la Fundació Audi Medi Ambient

Els visitants del festival també tenen l'oportunitat de conèixer exemples de les obres de l'Audi Environmental Foundation: rickshaws elèctrics a les carreteres de l'Índia, llanternes solars construïdes en tres pobles de la regió amazònica del Brasil sense electricitat, partícules nocives per al medi ambient. , com el desgast dels pneumàtics, a través del clavegueram S'expliquen als visitants moltes obres exemplars com els filtres intel·ligents utilitzats en el drenatge de carreteres que impedeixen que l'aigua s'hi barregi.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar