Es comprarà una màquina de control de la línia ferroviària

Es comprarà una màquina de control de la línia ferroviària
Es comprarà una màquina de control de la línia ferroviària

Es comprarà una màquina de control de la línia ferroviària
DIRECCIÓ GENERAL DE GESTIÓ DE FERROCARRILS ESTATALS (TCDD)

La contractació d'1 peça de Màquina de Control de Línia Ferroviària es realitzarà per mitjà de concurs obert d'acord amb l'article 4734 de la Llei de Contractació Pública núm. 19, i les ofertes es rebran únicament a través d'EKAP en entorn electrònic. Podeu trobar informació detallada sobre la subhasta a continuació:
İKN: 2022/230305
1-Administració
a) Nom: DIRECCIÓ GENERAL D'OPERACIÓ FERROVIÀRIA DE L'ESTAT (TCDD)
b) Direcció: DIRECCIÓ GENERAL DEL DEPARTAMENT DE COMPRA I CONTROL DE STOCK D'EMPRESES TCDD Hacı Bayram Mahallesi Hipodrom Caddesi No: 3 06340 Hacı Bayram Mah. ALTINDAG / ANKARA
c) Número de telèfon i fax: 3125204211 - 3125206211
ç) El lloc web on es pot veure i descarregar el document de licitació mitjançant la signatura electrònica: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-El tema de la licitació
a) Nom: màquina de control de via de ferrocarril d'1 peça
b) Qualitat, tipus i quantitat:
Màquina de control de via de ferrocarril d'1 peça
Podeu trobar informació detallada a l’especificació administrativa del document de licitació a EKAP.
c) Lloc a realitzar/entregar: Lloc d'obra: Fàbrica del contractista. Lloc de lliurament: Es lliurarà a l'adreça de la Direcció del centre de subministrament principal Behiçbey / ANKARA / TURQUIA per als licitadors nacionals i estrangers.
ç) Durada/data de lliurament: El termini d'acceptació temporal és de 12 mesos a comptar des de la signatura del contracte. El termini de lliurament a completar amb l'acceptació definitiva és de 15 mesos després de la signatura del contracte. El Contractista ha de preparar la màquina per a la seva recepció definitiva tal com s'especifica al plec de condicions tècniques en un termini màxim de 15 mesos a comptar de la data del contracte. El període entre l'acceptació provisional i l'acceptació definitiva serà d'un màxim de 3 mesos.
d) Data d'inici de l'obra: L'obra començarà després de la signatura del contracte.

3-Licitació
a) Data i hora de licitació (termini de licitació): 08.06.2022 - 14:30
b) Lloc de reunió de la comissió de licitació (adreça on s'obriran les licitacions electròniques): Direcció General de Compres Empresarials i Control d'Estocs de TCDD Sala d'Actes (sala 3a planta núm. 4052)

Els anuncis de licitació que hem publicat al nostre lloc només tenen finalitats informatives i no substitueixen el document original. El document original és vàlid en les diferències entre els documents publicats i els documents de licitació originals. Els nostres recursos són Butlletí oficial, diaris diaris, web Pàgines d’institucions i organitzacions públiques.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar