Metro construït İmamoğlu 2.5 vegades l'AKP

Metro construït al pis d'Imamoglu AKP
Metro construït İmamoğlu 2.5 vegades l'AKP

President de l'IMM Ekrem İmamoğlu, va dir que han duplicat la construcció mitjana anual del sistema ferroviari, que havia estat per sota dels 25 km durant els 5 anys anteriors, en 2.5.

El municipi metropolità d'Istanbul (IMM) està executant actualment la construcció de 10 metro a Istanbul. President de l'IMM Ekrem İmamoğluQuan va prendre possessió del càrrec, van tornar a començar les construccions del metro, aturades durant el període del seu predecessor Mevlüt Uysal.

En la presentació que va fer el 3 de juny de 24, en el 2022r aniversari del seu nomenament, İmamoğlu va obrir un tema separat per a les seves inversions al metro. İmamoğlu va dir: "Avui, som l'única ciutat del món que pot gestionar 10 construccions de metro alhora. Hem duplicat la construcció mitjana anual del sistema ferroviari, que va estar per sota dels 25 km durant els 5 anys anteriors, en 2.5. Vam superar tots els obstacles que van posar i el 2021 vam posar en servei 11.1 quilòmetres complets de línia del sistema ferroviari".

Bedrettin Dalan, que va servir entre 1984 i 1989, va construir 1.32 km de metro. El president de l'IMM, Nurettin Sözen, durant el període 1989-1994, va emprendre la construcció d'un metro de 4.17 km. El president Erdogan va construir només 1994 km de metro entre 1998 i 0.86, quan era la presidència de l'IMM.

Anuncis similars

Com 1

  1. ningú mor per una mentida, està enterrat a la història principal

Yorumlar