Cursa d'escalada de Kartepe Impressionant

La segona cursa del Campionat d'Escalada de Turquia AVIS 2022 es va celebrar al districte de Kocaeli Kartepe del 4 al 25 de juny de 04, amb la participació de 05 atletes de 2022 categories diferents. La cursa, organitzada pel Kocaeli Automobile Sports Club (KOSDER) amb les aportacions d'ICRYPEX, Kocaeli Metropolitan Municipality i Kartepe Municipality, va començar amb la cerimònia de sortida celebrada dissabte a la plaça Kartepe.

A la cursa, que es va córrer com a 05 sortides en una pista de 6 quilòmetres de llarg el diumenge 3 de juny, İlker Aktaş, córrer amb un Opel Corsa GSI en nom d'Ülkü Motorsport a la Categoria 1, va guanyar el primer lloc, mentre que la pilot femenina Sevcan Sağıroğlu va quedar segon amb Fiat Palio i Süleyman Yanar amb Fiat Palio va quedar tercer. A la categoria 2, Cem Yudulmaz de l'equip Ülkü Motorsport es va convertir en el nom més ràpid del dia amb el seu Ford Fiesta R2T, mentre que Kaan Kara de l'equip Ülkü Motorsport, que corre amb Fiat Palio, va quedar segon i la pilot femenina Evren Girgin amb Subaru Impreza va quedar tercera. . A la categoria 3, Ahmet Keskin va ser el primer a Kartepe després de Buharkent amb el seu Opel Corsa OPC en nom de Neo Motorsport. Mentre que Nizamettin Kaynak va quedar segon amb el seu Renault Sport Clio, Murat Soyçopur, córrer en nom de GP Garage My Team amb el seu Renault Clio R3, va ocupar el tercer lloc. A la categoria 4, Cem Yalın de GP Garage My Team va ser el guanyador amb Mitsubishi Lancer EVO IX i també va registrar el millor temps del dia amb 03:23,12. En aquesta categoria, Sinan Soylu, també del mateix equip, amb el seu Mitsubishi Lancer EVO IX, va acabar la jornada en segona posició, mentre que Kemal Şener, també córrer amb el seu Mitsubishi Lancer EVO IX, va ocupar el tercer lloc. L'equip Ülkü Motorsport va guanyar el premi al millor equip de la cursa.

El Campionat d'escalada de Turquia AVIS 2022 continuarà amb la tercera cursa que organitzarà el Bursa Automobile Sports Club (BOSSEK) a Gemlik Şahintpe del 02 al 03 de juliol.