L'exposició de la NASA va acollir 2 persones en 61 mesos

L'exposició de la NASA eren mil persones al mes
L'exposició de la NASA va acollir 2 persones en 61 mesos

En dos mesos, 2 visitants van visitar l'Exposició espacial de l'Administració Nacional d'Aeronàutica i Espai (NASA) dels Estats Units, que és l'exposició espacial itinerant més gran del món organitzada pel municipi metropolità de Gaziantep.

L'exposició, que va obrir les seves portes el 23 d'abril, Dia de la Sobirania Nacional i la Infància, va començar a cridar molt l'atenció amb les vacances d'estiu de les escoles.

L'exposició al Centre de Ciències Müzeyyen Erkul dóna la benvinguda als ciutadans de les províncies veïnes i als residents de Gaziantep.

Llar de més de 200 artefactes, inclosos artefactes de mida real que han estat testimonis de missions espacials de la NASA, l'exposició també inclou pedres de lluna reals que els visitants poden tocar. A l'exposició es presenten rèpliques de coets espacials i models a mida real de naus espacials amb l'ajuda d'entrenadors experts.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar