Ministre Karaismailoğlu: 5G s'aprovarà amb dispositius nacionals i nacionals

El ministre Karaismailoglu Gye serà aprovat amb dispositius nacionals i nacionals
El ministre Karaismailoğlu canviarà a 5G amb dispositius nacionals i nacionals

El ministre de Transports i Infraestructures, Adil Karaismailoğlu, va subratllar que en les properes fases del projecte de xarxa de comunicació 5G nacional i nacional d'extrem a extrem, es produiran versions avançades i de major capacitat dels productes, "Mentre es van desenvolupar unitats de ràdio de 5 capes. per a l'estació base 8G en la primera fase, desenvoluparem productes de ràdio de 64 capes en les properes fases. Per tant, subministrarem al mercat productes 5G nacionals i nacionals com a equivalents als productes de proveïdors estrangers al mercat. "Canviarem a 5G al nostre país utilitzant productes de xarxa nacionals i nacionals al màxim", va dir.

El ministre de Transports i Infraestructures, Adil Karaismailoğlu, va assistir a la reunió informativa de la Fase 5 del Clúster de Tecnologies de la Comunicació 2G. En una declaració de premsa després de la reunió, Karaismailoğlu va dir: "Com a Ministeri de Transports i Infraestructures, hem fet passos molt importants en la infraestructura de transport i comunicacions del nostre país, que literalment "superarà l'era". Seguim tirant. Com a representants d'un equip que ha implementat inversions centenàries en 20 anys, hem aconseguit i seguirem aconseguint molts èxits en tecnologies de la comunicació. Sens dubte, en tot el que fem avui, en cada pas que fem, el nostre camí porta al coneixement i a la informàtica. Si bé la producció, l'intercanvi i l'accés a la informació assoleixen velocitats vertiginoses, les regles del joc també estan canviant. Si no produeixes el coneixement, si no converteixes el coneixement que produeixes en un producte i si no pots comercialitzar aquest producte al món, ni el teu progrés ni desenvolupament és possible. L'ús de tecnologies d'altres països ja no és sostenible en termes de recursos i interessos del país. Nosaltres, que hem assolit la posició d'exportar l'enginyeria de projectes d'infraestructures a tot el món, no dubtem a aconseguir el mateix èxit en l'àmbit de la comunicació”, ha dit.

Karaismailoğlu ha afirmat que amb aquests estudis es parla del futur del sector de les tecnologies de la informació amb els títols de producció nacional, alta tecnologia i marca global, i que amb l'èxit del sector de la informació en aquestes tres fases, Turquia recorrerà una gran distància tant en el tancament del dèficit per compte corrent i en les exportacions.

ES VAN FER DIVERSES PROJECCIONS DE DEMO A TRAVÉS D'ESTACIONS BASE 5G NACIONALS I NACIONALS

Karaismailoğlu va dir: "L'any 2017 vam establir el 'Clúster de Tecnologies de la Comunicació' sota la coordinació del nostre Ministeri i l'Autoritat de Tecnologies de la Informació i Comunicacions per desenvolupar un 'ecosistema de producció nacional i nacional' al sector de les comunicacions electròniques.

“El Clúster de Tecnologies de la Comunicació, que hem desenvolupat contínuament des d'aleshores, s'ha convertit en una gran organització que inclou més de 160 empreses i més de 8 mil empleats. El clúster de Tecnologies de la Comunicació ha assolit una posició important per a l'ecosistema de producció nacional. Planifiquem estratègicament tot tipus d'inversions relacionades amb la informàtica. En particular, el desenvolupament de tecnologies 5G ha estat acceptat pel nostre govern al més alt nivell. En aquest context, hem desenvolupat el 'Projecte de xarxa de comunicacions 5G nacional i nacional d'extrem a extrem' amb les nostres empreses membres d'HTK. És un dels pilars més importants de l'esforç de producció nacional i nacional iniciat pel nostre President. La primera fase del nostre projecte, en la qual participen les empreses tecnològiques més importants del nostre país, va finalitzar el març de 2021. Amb el projecte de xarxa de comunicació 5G nacional i nacional d'extrem a extrem, es van desenvolupar maquinari i programari de xarxa crítics específics per a la tecnologia 5G, com ara estacions base 5G, xarxa central 5G, programari operatiu i gestió de xarxes 5G i plataforma de virtualització 5G. Es van provar diversos escenaris de transferència de dades i trucades 5G mitjançant telèfons 5G comercials a través de la xarxa 5G d'extrem a extrem creada amb productes nacionals i nacionals. Es van fer diverses demostracions de demostració sobre estacions base 4.5G nacionals i nacionals que es poden connectar a les xarxes mòbils comercials 5G existents. Un dels resultats valuosos en aquest context va ser el fet que 10 empreses que duen a terme tasques importants en el nostre projecte es van unir i van establir Global Telekom i Entegre Teknolojiler AŞ. Aquesta empresa representa la cooperació en el sector, així com l'execució en solitari de les activitats de comercialització i branding dels productes desenvolupats en l'àmbit del projecte. Amb Global Telekom i Entegre Teknolojiler AŞ, pretenem que una empresa turca competeixi a escala global amb empreses com Ericsson, Huawei i Nokia en el camp de les telecomunicacions".

ENS ATENCIÓ A SUPORTAR PROJECTES DE PRODUCTES NACIONALS I NACIONALS

En assenyalar que en les properes fases del projecte de xarxa de comunicació 5G nacional i nacional d'extrem a extrem, es produiran versions avançades i de major capacitat dels productes, Karaismailoğlu va dir: "Mentre es va desenvolupar una unitat de ràdio de 5 capes per al 8G. estació base en la primera fase, desenvoluparem productes de ràdio de 64 capes en les següents fases. Per tant, subministrarem al mercat productes 5G nacionals i nacionals com a equivalents als productes de proveïdors estrangers al mercat. Donem molta importància a donar suport a projectes de productes nacionals i nacionals per al sector de les comunicacions electròniques. En aquest context, continuem treballant per donar suport a les properes fases del projecte de xarxa de comunicacions 5G nacional i nacional d'extrem a extrem. Canviarem a 5G al nostre país utilitzant productes de xarxa nacionals i nacionals al màxim. I per fer-ho amb els nostres productes nacionals i nacionals, les nostres empreses productores tenen deures importants. D'altra banda, perquè la transició al 5G tingui èxit, la conversió necessària l'ha de proporcionar el terminal d'usuari. Ho estem seguint de prop", va dir.

L'EXPORTACIÓ MÉS IMPORTANT ÉS L'EXPORTACIÓ DE ZERO KG DE “TECNOLOGIA”

A més, subratllant que un dels objectius prioritaris dels estudis realitzats en l'àmbit de la producció nacional i nacional a Turquia és obrir-se als mercats estrangers amb productes, el ministre de Transport Karaismailoğlu va dir: "Al mercat nacional, dins de l'àmbit d'aplicació. d'autorització 4.5G, aproximadament 2 milions de TL d'inversió en maquinari i programari anuals els fan els operadors en la situació actual. Ho veiem fet. Amb el 5G, aquesta xifra augmentarà encara més. Segons els informes publicats per l'Associació GSM, que es va establir el 1995 per desenvolupar estàndards globals d'operadors mòbils; Es calcula que els operadors del món invertiran 2020 bilions de dòlars en xarxes mòbils entre el 2025 i el 1.1, i al voltant del 80 per cent d'això serà per a la tecnologia 5G. Aquesta situació ens demostra que hi ha un gran potencial tant pel que fa al mercat nacional com a l'exterior. Pretenem beneficiar-nos al màxim d'aquest potencial amb estudis de producció nacionals i nacionals. Perquè sabem que l'exportació més important és l'exportació "tecnològica" de zero quilograms. Així, sabem que es pot contribuir molt seriosament a la reducció del dèficit per compte corrent del nostre país. El nostre projecte; També voldria subratllar que és un valor molt important que donarà suport a la nostra estratègia de creixement centrada en la inversió, l'ocupació, la producció, les exportacions i l'excedent actual. Perquè produïm projectes estratègics per a la posició estratègica del nostre país. Creiem, ens proposem i fem realitat els nostres somnis”.

LA TASA DE LOCALITAT VA PASSAR DEL 33 PERCENT

Afirmant que veuen el 5G no només com una tecnologia de comunicació, sinó també entre les qüestions prioritàries pel que fa a la seguretat nacional de Turquia, Karaismailoğlu va afirmar que es va dibuixar una visió important per al sector amb les "obligacions domèstiques" determinades pel Ministeri de Transports al 4.5. G tendre. En assenyalar que la taxa de localitat, que va ser de l'4.5 per cent en el primer període d'inversió de 1 G, ha superat el 2020 per cent a partir del període d'inversió 2021-33, Karaismailoğlu va dir: "No obstant això, no trobem aquesta taxa suficient. Primer de tot, esperem que els operadors compleixin l'objectiu de domesticitat del 45 per cent. La nacionalització dels components crítics per a les tecnologies 5G i més enllà també és la nostra principal prioritat. En el camí cap al 5G, hem pres passos importants per donar suport i protegir l'ecosistema de producció nacional i nacional. A partir d'ara, seguirem desenvolupant les solucions més adequades a partir de l'opinió dels grups d'interès del nostre sector”.

EL VOLUM DE LA INDÚSTRIA DE LES TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I LA COMUNICACIÓ HA AUGMENTAT A 189 MILIONS DE TL

El ministre de Transports i Infraestructures, Karaismailoğlu, va afirmar que les generacions de mitjana edat i més grans saben molt bé el que està passant Turquia en l'àmbit de la comunicació electrònica i d'on van venir aquí. Expressant que el nombre d'abonats que es beneficien dels serveis mòbils s'acosta als 2003 milions, Karaismailoğlu va dir: "El nombre d'abonats a Internet de banda ampla, que consideràvem gairebé inexistents l'any 20, ha arribat als 2021 milions avui. El nombre dels nostres subscriptors de fibra ha arribat a aproximadament els 189 milions, i més de 87 milions dels nostres ciutadans es beneficien del servei d'Internet de fibra en el context de les llars. Quan mirem el nombre de llars a les quals arriba la infraestructura de fibra i Internet per cable, les nostres infraestructures de comunicació són: Té la capacitat de servir a velocitats de 2003 Mbit/s o més, que és gairebé el triple dels 87,5 milions de subscriptors actuals.

PROPORCIONAREM SERVEI D'INTERNET DE BANDA AMPLA D'ALTA VELOCITAT AMB TURKSAT 5B

Recordant que el Türksat 9B, el satèl·lit més eficient i potent de Turquia, es va posar en servei fa 5 dies, Karaismailoğlu va dir: "Türksat 5B; Té una àmplia àrea de cobertura que inclou tot l'Orient Mitjà, el Golf Pèrsic, el Mar Roig, el Mediterrani, Àfrica del Nord i de l'Est, Sud-àfrica i els seus veïns propers. També oferirem servei d'Internet de banda ampla d'alta velocitat a través del nostre nou satèl·lit. Augmentarem la capacitat de transmissió de dades Ka-Band existent en més de 15 vegades. Amb el nostre nou satèl·lit, ampliarem la nostra infraestructura d'Internet a regions a les quals no es pot accedir per la infraestructura terrestre. Amb Türksat 5B, una capacitat de transmissió de dades de més de 55 gigabits, estarem actius en serveis d'Internet per satèl·lit per a consumidors i corporatius en geografies molt més àmplies. En els últims 20 anys, hem invertit més de 172 milions de dòlars en la infraestructura de transport i comunicacions del nostre país. Hem contribuït amb més de 520 milions de dòlars als nostres ingressos nacionals amb les nostres inversions. Pretenem fer inversions en transport i comunicacions de 2053 milions de dòlars fins al 198. Aportarem 2053 bilions de dòlars a la producció i 198 bilió de dòlars a la renda nacional amb una inversió total en transport i comunicació de 2 milions de dòlars, que realitzarem des d'avui fins al 1. Com a Ministeri, continuarem fent tot el que sigui necessari per al desenvolupament tant del sector del transport com de la comunicació, tenint en compte els interessos del nostre país”.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar