Resultat de la licitació de la terminal d'autobusos de Gölcük

Resultat de la licitació de la terminal d'autobusos de Golcuk
Resultat de la licitació de la terminal d'autobusos de Gölcük

El municipi metropolità de Kocaeli va fer una licitació per a la construcció de la terminal d'autobusos de Gölcük. Les obres de la moderna terminal, que els habitants de Gölcük estan esperant amb impaciència, començaran ràpidament amb el lliurament del lloc després de l'avaluació de la comissió de licitació.

HAN ASSISTIT DUES EMPRESES

Es va fer una licitació al Metropolitan Tender Hall per a la terminal d'autobusos interurbans de Gölcük que es construirà a Gölcük Saraylı Mahallesi. L'oferta més baixa de la licitació, en la qual van participar dues empreses, va ser de 39 milions 606 mil TL.

13 PERONS I 9 PREUS

La terminal que es construirà a Gölcük Saraylı Mahallesi inclourà una àrea de construcció tancada de 2.000 metres quadrats i una àrea de camp de 10.000 metres quadrats. El projecte comptarà amb 13 andanes i 9 oficines. Les obres que s'iniciaran després del lliurament de l'obra a l'empresa corresponent s'acabaran en un termini de 400 dies.

EMPRESES I OFERTES

Construcció d'habitatges Yaşar 39 milions 606 mil TL
Construcció Gürtur 48 milions 845 mil TL

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar