S'ha iniciat l'aplicació de l'horari d'estiu d'Akçaray!

S'ha iniciat l'aplicació d'horari d'estiu Akcaray
S'ha iniciat l'aplicació de l'horari d'estiu d'Akçaray!

TransportationPark, una de les filials del municipi metropolità de Kocaeli, ha canviat els seus serveis de tramvia amb l'arribada de la temporada d'estiu. Els ciutadans podran viatjar fins ben entrada la nit, i els vols s'allargaran fins a la 01:30 de la nit en el marc de l'horari d'estiu. A partir d'avui, el tramvia d'Akçaray ha canviat a l'horari d'estiu. Akçaray, que dóna servei amb 20 tramvies al llarg de la línia de 18 km, farà el seu darrer viatge sortint de la carretera de la platja a les 01:30 de la nit.

HORARI DE VIATGE D'ESTIU EN TRAMIA

Akçaray farà el seu primer vol amb sortida des de l'estació d'autobusos els dies laborables a les 05:50 i el seu últim vol a la 01:00 de la nit. Des de l'estació de la carretera de la platja, farà el seu primer viatge a les 06:25 i el darrer viatge a les 01:30. Diumenge farà el seu primer vol des de l'estació d'autobusos a les 06:00 hores i el darrer vol a les 00:30 hores. La carretera de la platja farà el seu primer viatge a les 06:30 i el seu darrer viatge a la 01:00. Els intervals de vol es proporcionaran cada 5 minuts durant les hores punta. Akçaray oferirà als ciutadans una oportunitat de transport ràpid, segur i còmode.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar