S'ha subscrit el treball de la línia del telefèric de Kartepe

Kartepe Telefèric Line Heat Signed
S'ha subscrit el treball de la línia del telefèric de Kartepe

L'objecció de l'associació Leintner i SPA, que va participar en la licitació per a la línia del telefèric que es construirà a Kartepe i no va rebre la licitació, va ser rebutjada per l'Autoritat de Contractació Pública (KİK). Amb el rebuig de l'objecció, el Metropolitan va convidar l'associació de Grand Yapı i Doppelmayr a signar el contracte. Després del contracte, que es preveu signar la setmana vinent, començarà la construcció del telefèric.

Segons la notícia de Süriye Çatak Tek d'Özgür Kocaeli: "L'autoritat de contractació pública (KİK) va rebutjar l'objecció a la segona licitació del projecte del telefèric que es construirà a Kartepe pel municipi metropolità de Kocaeli. Participant en la segona licitació celebrada el 25 de març, Leintner i l'associació SPA van apel·lar primer al Metropolitan i després al GCC. Les apel·lacions d'ambdues institucions van ser denegades. Després de rebutjar les objeccions, es va convocar per al contracte l'associació de Grand Yapı i Doppelmayr, que va guanyar la licitació. Està previst que els responsables de l'empresa completen els documents i signin el contracte la setmana vinent.

OBJECTAT A DUES INSTITUCIONS

En la licitació, que es va celebrar al març amb un valor estimat de 309 milions 596 mil lires, Leintner i SPA van oferir 334 milions 400 lires, i Grand Yapı i Doppelmayr van oferir 335 milions de lires. La comissió de licitació va examinar la documentació i les ofertes presentades per ambdues associacions. Després de la investigació, la comissió va anunciar que van lliurar la licitació a Grand Yapı i Doppelmayr. Tanmateix, Leintner i SPA Partnership, que no van rebre la licitació, es van oposar a la licitació. Quan el Metropolitan va rebutjar l'objecció, es va fer una objecció al KIK. El GCC també va rebutjar el recurs la setmana passada.

ACONSEGUEIX INCENTIU A LA INVERSIÓ

L'associació Grand Yapı i Doppelmayr, que va guanyar la licitació després de l'objecció del GCC, va ser convidada pel Metropolitan a signar el contracte. Aleshores, l'empresa va començar a preparar els seus documents. Paral·lelament, es va saber que també es va acceptar la sol·licitud de l'empresa, que va sol·licitar incentius a la inversió. Després que l'empresa finalitzi els seus documents, es preveu que vingui al Metropolitan la setmana vinent i signi el contracte.

HI HAURÀ ENTREGA AL LLOC EN 10 DIES

Després de la signatura del contracte, la ciutat metropolitana lliurarà el lloc a l'empresa en un termini de 10 dies. L'empresa començarà la construcció del projecte del telefèric després d'establir el seu lloc de construcció. Amb el projecte del telefèric, que s'espera que es completi el 2023, es farà realitat el somni de 50 anys del Metropolitan Kocaeli. La línia del telefèric que anirà entre Derbent i Kuzuyayla serà de 4 mil 695 metres. En el projecte del telefèric, que inclourà 2 estacions, serviran 10 cabines per a 73 persones. La distància d'elevació de la línia del telefèric amb una capacitat de 1500 persones per hora serà de 1090 metres. En conseqüència, la cota de sortida serà de 331 metres i la d'arribada serà de 1421 metres. La distància entre les dues estacions es superarà en 14 minuts.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar