Van perdre 6 mil lires en 200 mesos a BISIM

Perdien BISIM mil llires al mes
Van perdre 6 mil lires en 200 mesos a BISIM

Els danys a les bicicletes i els aparcaments pertanyents a BISIM, un dels projectes de transport sostenible del municipi metropolità d'Esmirna, van tornar a sorprendre. El cost dels danys causats a BISIM només en els darrers sis mesos s'ha acostat a les 200 mil lires. Els habitants d'Esmirna, que es van beneficiar del projecte, van patir més a causa de la interrupció del sistema.

El dany infligit a BISIM, el sistema intel·ligent de lloguer de bicicletes del municipi metropolità d'Esmirna, perjudica tant els ciutadans com la institució. Els mecanismes de bloqueig de les bicicletes i els punts d'aparcament es trenquen com a conseqüència de forçar i trencar, les bicicletes són robades.

6 bicicletes robades en 79 mesos

Durant els primers sis mesos del 2022, es van robar 79 bicicletes de BİSİM. El cost dels danys com a conseqüència del robatori, trencament i danys s'acostava a les 200 mil lires. Els materials necessaris per reparar els danys, el cost de la reparació i la mà d'obra destinada a la reparació impedeixen un servei posterior dins de l'àmbit del projecte. Els usuaris de BISIM, en canvi, s'han de conformar amb menys bicicletes i places d'aparcament.

S'inicia l'acció legal

La Direcció General d'İZULAŞ del municipi metropolità d'İzmir supervisa les estacions BISIM amb una càmera. S'identifiquen les persones que danyin intencionadament les bicicletes i les estacions i s'inicien accions legals contra elles.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar