Turquia Assegurances i Turquia Vida i Pensions guanyen 4 premis Smart-i

Guanyador del premi Turquia Assegurances i Turquia Life and Pension Smart
Turquia Assegurances i Turquia Vida i Pensions guanyen 4 premis Smart-i

Els Smart-i Awards, el primer i únic programa de premis d'assegurances basats en la innovació de Turquia, van trobar els seus propietaris. Amb un total de quatre premis als Smart-i Awards, on es van repartir 27 guardons, Türkiye Sigorta i Türkiye Hayat ve Emeklilik van ser les marques que van rebre més premis, deixant enrere els seus competidors.

Turkey Insurance i Türkiye Hayat Emeklilik, actuant amb la visió de portar l'experiència d'assegurances 'de més tard a abans' i derivant la seva força del seu nom, continuen sumant nous premis als guardons que ha rebut. Turquia Insurance i Turkey Life and Pensions, que van rebre quatre premis als Smart-i Awards, el primer i únic programa de premis d'assegurances basats en la innovació de Turquia organitzat per Access Media, van rebre un total de 10 premis, 10 d'or, 7 de plata, 27 de bronze, en nou categories diferents, i també va marcar la diferència com a grup que va rebre més premis a la cerimònia.

Va aconseguir quatre premis en tres categories

Organitzats per primera vegada aquest any per donar suport a productes i serveis destinats al desenvolupament de les assegurances i fomentar la creativitat en el sector, els Smart-i Awards van trobar els seus propietaris amb una cerimònia celebrada al Centre Cultural İş Sanat el dijous 23 de juny. A la cerimònia, en què es van lliurar els premis en les categories de Transformació digital, Producte més innovador, Millor promoció, Èxit de màrqueting, Programa d'acceleració més innovador, Changemakers, Responsabilitat social, Interacció i experiència innovadora amb el client, Equip de l'any i InsurTech de la Any, Turquia Assegurances i Turquia Vida i Pensions van experimentar la felicitat de poder assolir premis en tres categories diferents en total.

Turkey Insurance, que va rebre els premis Golden Smart-i en la categoria de Responsabilitat Social amb els seus projectes "Let's Walk Together-WeWALK" i "New Generation Insurance School" en la categoria Changemakers, també va ser considerada digna de tres premis Golden Smart-i. a la categoria d'Equip de l'Any amb el seu “Equip de Comunicació Corporativa”. Turkey Life and Pensions, per la seva banda, va rebre el premi Silver Smart-i amb el seu projecte "Seven Cities, Seven Good People" en la categoria Changemakers.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar