Conselleria de Cultura i Turisme per contractar 167 personal contractat

el ministeri de cultura i turisme contractarà inspectors
el ministeri de cultura i turisme contractarà inspectors

Annex 657 dels Principis en matèria de contractació del personal contractat, que s'ha posat en vigor amb la Decisió del Consell de Ministres de data 4/06/06 i numerada 1978/7, d'acord amb l'apartat B de l'article 15754 de la Llei del Funcionari. Núm. 2 de les unitats d'organització provincial del Ministeri de Cultura i Turisme A partir de la puntuació del grup KPSS (B) 2020, es contractaran 96 personal contractat d'oficina, 6 jardiners i 65 personal de neteja, sense examen escrit i oral, per estar emprat d'acord amb el paràgraf (b) del seu article.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

CONDICIONS GENERALS
Es demanen les titulacions que es demanen als aspirants, les condicions generals de l'article 657 de la Llei núm. 48 i les condicions especials especificades per a la plaça vacant anunciada:

1. ser ciutadà turc,

2. Haver complert 18 anys a partir del termini de presentació de sol·licituds,

3. Per no ser privat dels drets públics,

4. Encara que hagin passat els períodes especificats a l'article 53 del Codi Penal turc; delictes contra la seguretat de l'estat, delictes contra l'ordre constitucional i el funcionament d'aquesta ordre, malversació, extorsió, suborn, robatori, frau, falsedat documental, abús de confiança, fraudulenta No ser condemnat per fallida, manipulació de licitacions, manipulació d'execució. , blanqueig de valors immobiliaris derivats del delicte o el contraban,

5. Pel que fa al servei militar dels candidats homes; no estar implicat en el servei militar, haver realitzat el servei militar actiu o ser ajornat o traslladat a la classe de reserva,

6. No tenir cap malaltia mental que li pugui impedir l'exercici continuat de la seva funció.

APLICACIÓ I LOCALITZACIÓ
1. Les sol·licituds es rebran telemàticament entre el 22/06/2022 i el 30/06/2022. Els candidats que vulguin sol·licitar-se han de sol·licitar-los a través de la porta de carrera, alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr.

2. No s'avaluaran les sol·licituds dels candidats que no compleixin cap de les condicions exigides.

3. Els candidats només podran optar a una plaça en funció d'una província i la seva situació educativa, i no s'admetran sol·licituds de més d'una província o titulació (estudis, plaça) ja que participaran en el rànquing a realitzar. la província que prefereixen.

4. Els candidats podran consultar la informació de contractació al web del nostre Ministeri i a la Porta de Carreres.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar