Körfez Transportation continua creixent amb 75 nous vagons

El transport de Korfez continua creixent amb el seu nou vagó
Körfez Transportation continua creixent amb 75 nous vagons

Korfez Transportation Inc. va augmentar la seva flota de vagons cisterna a 75 amb 520 nous vagons cisterna comprats. Amb l'arribada dels últims vagons produïts a la planta de producció de Greenbrier/Rayvag dels EUA Greenbrier, el fabricant de vagons més gran del món, a Adana, la companyia augmentarà encara més el pes del transport ferroviari.

La filial de Tüpraş en transport ferroviari, Körfez Uleşement A.Ş. continua amb les seves inversions en la flota. Després d'haver invertit en 445 vagons cisternes nous a més dels 75 vagons cisternes existents, Körfez Transportation va rebre el lliurament de 50 vagons de productes blancs entre març i abril i l'última etapa 25 vagons a Kırıkkal al maig.

Amb la disponibilitat dels 75 nous vagons de la flota, la companyia augmentarà encara més el seu transport i reforçarà la seva posició de lideratge en el transport de combustible al ferrocarril. Amb l'objectiu de donar suport al desenvolupament del transport ferroviari a Turquia d'aquesta manera, Körfez Transportation continuarà contribuint a un transport més ràpid i segur alhora que reforça les seves operacions logístiques.

Vagons amb el més alt estàndard de seguretat

Els vagons comprats al fabricant de vagons més gran del món, USA Greenbrier, es van lliurar des de les instal·lacions de producció d'Adana Greenbrier/Rayvag. Tufan Basarir, director general de Körfez Transportation, va compartir informació sobre les característiques tècniques dels vagons: "Els nostres vagons cisterna també compleixen els requisits de la certificació "Especificació tècnica d'interoperabilitat interoperable" (TSI), que és l'estàndard més alt establert per a la indústria ferroviària. dins de l'àmbit de les normes de la UE. M'agradaria manifestar amb orgull que Körfez Transportation utilitza els vagons de combustible més nous amb els estàndards de seguretat més alts a Turquia. Els productes a transportar als nostres vagons, que tenen un volum de 86 metres cúbics i una longitud de 15 metres, varien segons la classe del combustible. Atès que els nostres vagons són del tipus L4BH, és a dir, resistents a alts valors de pressió, podem transportar tots els productes blancs produïts a la nostra refineria per ferrocarril amb aquests vagons”.

"La nostra flota, que arribarà als 520 vagons, transportarà 2,5 milions de tones de productes a l'any"

Afirmant que els nous vagons també passen a primer pla pel que fa a l'impacte ambiental de les operacions logístiques, que és un element important en la cadena de valor de Körfez Transportation, Çağrır va dir: "Una càrrega d'aproximadament tres camions cisterna es pot transportar amb un vagó. . Korfez Transport ha augmentat la seva quota de ferrocarrils en els cinc anys des de la seva creació i va transferir aproximadament 2022 mil camions cisterna de carretera a ferrocarril el 60. La nostra flota, que ha arribat als 75 vagons amb la incorporació de 520 vagons, transportarà 2,5 milions de tones de productes anuals. Així, pretenem transferir 18.000 viatges més de les autopistes al ferrocarril i reduir les emissions de carboni del transport per carretera en 14.100 tones anuals”.

"El sistema de seguiment de trens segur s'ha integrat als nous vagons"

Explicant que han integrat el sistema de seguiment de vagons segur a tots els vagons rebuts, Çağrır va dir: "Els nostres vagons també passen a primer pla amb funcions innovadores i segures, com ara sistemes de seguiment en temps real i sistemes de bloqueig segur. Utilitzarem aquest sistema en tots els nostres vagons en els propers 2-3 anys. El sistema es va desenvolupar amb els nostres propis recursos com a resultat dels esforços dels equips d'innovació dins de l'àmbit del programa d'emprenedoria intern de Tüpraş per a les necessitats dels vagons cisterna. Aquest sistema, que pot proporcionar un flux de dades en temps real gràcies als sensors i mòduls amb què està equipat, també produeix la seva pròpia energia amb mètodes innovadors com les plaques solars. En aquest sentit, disposa d'una infraestructura més avançada que els productes similars del mercat”.

El taller de manteniment a Kırıkkale ofereix un servei ininterromput

Paral·lelament a les noves inversions de vagons, també s'han accelerat les activitats als tallers de manteniment. kazanKorfez Transport compta amb 15 experts tècnics als seus tallers de manteniment. Realitzant no només els vagons, sinó també el manteniment de 12 locomotores comprades a TÜRASAŞ i Stadler en aquests tallers amb estàndards europeus, l'empresa pot atendre Tüpraş i altres necessitats dels clients sense interrupcions, mantenint la disponibilitat operativa al més alt nivell. Amb el nou taller de muntatge de rodes de vagó/locomotora, porta la seva competència en manteniment al següent nivell.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar