Centre cultural de Gazipaşa acabat

Centre Cultural de Gazipasa Finalitzat
Centre cultural de Gazipaşa acabat

Gazipaşa pel municipi metropolità d'Antalya kazanS'ha acabat la construcció del modern centre cultural que s'ha de construir. El centre cultural, que estarà a punt per obrir després dels retocs finals i paisatgístics, farà una contribució important a la vida social i cultural de Gazipaşa.

Quan l'alcalde del municipi metropolità d'Antalya, Muhittin Insect, va prendre possessió del càrrec, es va acabar la construcció del Centre Cultural de Gazipasa, que era del 17 per cent. S'estan fent els últims preparatius al centre cultural, que s'inaugurarà properament. El centre, les obres d'enjardinament i neteja del qual continuen, donarà servei al barri amb el seu aspecte modern i diferents dependències. Amb l'obertura del Centre Cultural Gazipaşa, el districte comptarà per primera vegada amb una sala de cinema i teatre.

Primera Sala de Cinema i Teatre

El Centre Cultural Gazipaşa, construït en una superfície de 6 metres quadrats a Pazarcı Mahallesi, consta de 700 blocs. Un bloc s'utilitzarà com a centre cultural amb una sala de cinema, sala polivalent, sales d'assaig i vestíbuls. En altres blocs, hi haurà un taller de xocolata i pastisseria, taller de vidre, taller de ceràmica, ATASEM, ATABEM i una llar d'infants on la ciutadania del districte podrà confiar amb seguretat als seus fills.

Situat cèntric

La gent de Gazipaşa està molt contenta amb la finalització del Centre Cultural de Gazipaşa. El barri de Pazarcı, Mukhtar Mehmet Tuncel, va assenyalar que la ubicació del centre cultural es troba en un lloc on tothom pugui arribar, “La nostra gent podrà anar i venir als cursos amb facilitat. Aquest lloc satisfarà una gran necessitat. En nom del meu barri i districte, m'agradaria donar les gràcies al nostre president Muhittin Insect. Realment van fer una gran feina. Tots junts ens beneficiarem d'això", va dir.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar