IMM envia ajuda a la zona d'inundació

L'IBB envia ajuda a la zona d'inundació
IMM envia ajuda a la zona d'inundació

IMM; Bartın, Kastamonu i els seus districtes van enviar un total de 38 personal i 23 vehicles al mar Negre occidental per tal de donar suport a les obres contra inundacions i inundacions. Els equips van començar a donar suport a la feina.

Les unitats de l'IMM es van reunir sota la coordinació d'AKOM després de la notícia de les inundacions i inundacions que van afectar la regió occidental del mar Negre. Per tal de donar suport a les obres de recerca i rescat, drenatge d'aigües, obertura de canals i millora a la regió, es va formar un equip a partir de les unitats encarregades del "Pla de resposta a emergències i desastres del municipi metropolità d'Istanbul (IMM).

Es van enviar a la regió 38 membres del cos de bombers, İSKİ, el departament de coordinació d'infraestructures i manteniment de carreteres, 23 vehicles, així com l'equip necessari i el subministrament d'aliments. Els equips dels Bombers d'İBB van arribar a Bartın a les 22.30 d'ahir al vespre. Un grup d'equips de manteniment de carreteres de l'IMM va anar a Kastamonu al matí i va començar a donar suport a les obres.

L'equip d'ajuda de l'IMM i l'equipament enviat a la regió són els següents:

Equips que van a Bartın

Bombers: 5 efectius, 1 vehicle; 1 vehicle de rescat dels bombers, 3 motobombes, 4 bombes submergibles, dos generadors, 2 il·luminació de bateries

İSKİ: 4 pastors, 12 vehicles, 2 vehicles i 2 vehicles de trinxera

Departament de Manteniment i Coordinació d'Infraestructures Viàries: 20 persones, 14 vehicles, 2 llits rebaixats, 2 retroexcavadores, 2 carregadores, 3 camions, 2 excavadores, 1 microbús, 1 vehicle de reparació, 1 vehicle de servei.

Equips que van a Kastamonu

Departament de Manteniment Vial i Coordinació d'Infraestructures: 9 persones, 6 vehicles

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar