Mercedes-Benz Türk es converteix en el primer exportador de camions durant els primers cinc mesos de l'any

Mercedes Benz Turk és l'empresa que va exportar més camions en els primers cinc mesos de l'any
Mercedes-Benz Türk es converteix en el primer exportador de camions durant els primers cinc mesos de l'any

Mercedes-Benz Türk va exportar 1.426 dels 763 camions que va produir al maig a països europeus. Produint 5 de cada 10 camions exportats de Turquia durant els primers 7 mesos de l'any, la companyia continua amb el seu lideratge tradicional.

Després d'haver venut un total de 285 camions, 594 camions i 879 camions tractors al mercat nacional turc al maig, Mercedes-Benz Türk també manté el seu èxit d'exportació al mercat turc. L'empresa va exportar al maig 1.426 dels 763 camions produïts a la fàbrica de camions Aksaray a països europeus.

Mercedes-Benz Türk Aksaray Truck Factory, que produeix amb alts estàndards i qualitat, exporta camions a més de 10 mercats internacionals d'Europa occidental i oriental. Produint 2022 de cada 5 camions exportats de Turquia durant els primers 10 mesos de 7, la companyia continua amb el seu lideratge tradicional.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar