MEXT va representar Turquia a Silicon Valley

MEXT representa Turquia a Silicon Valley
MEXT va representar Turquia a Silicon Valley

L'equip del MESS Technology Center MEXT va ocupar el seu lloc amb una invitació especial a l'esdeveniment d'inici de Silicon Valley organitzat per Plug and Play.

Introduïu 35 unicorns com PayPal i DropBox a la indústria kazanPlug and Play, la plataforma d'innovació oberta i emprenedoria més gran del món, va organitzar la Silicon Valley Expo, un esdeveniment inicial, del 14 al 16 de juny de 2022. Equip MEXT participant a l'esdeveniment com a únic centre tecnològic de Turquia i la regió; Plug and Play es va unir amb Microsoft i Google. Més de 250 start-ups van fer presentacions a l'esdeveniment celebrat a la Silicon Valley de San Francisco. A l'organització on Turquia estava representada per MEXT, el CEO i fundador de Plug and Play, Saeed Amidi, va acollir especialment l'equip de MEXT.

Plug and Play executa més de 60 programes d'acceleració a l'any. Plug and Play, que permet que empreses com Dropbox, PayPal, Hippo, Honey, Rappi, N26, que té milions d'usuaris a tot el món, es converteixin en unicorns, té un fons d'inversió total de 7 milions de dòlars. Hi ha més de 40 mil startups al grup global de startups de la plataforma.

Plug and Play Istanbul Office està al servei de la indústria turca amb MESS

Continuant treballant per beneficiar tots els seus grups d'interès, especialment els seus membres, MESS amplia dia a dia la seva xarxa empresarial global amb l'objectiu de contribuir a la competitivitat de l'economia turca. Plug and Play, la plataforma d'innovació oberta i emprenedoria més gran del món, amb seu a Silicon Valley, continua guiant els emprenedors al MESS Technology Center MEXT a Turquia.

Expressant que continuaran aprenent i donant suport a les tecnologies del futur i a totes les innovacions que beneficien el país, prenent com a guia el lema "La nostra feina és transformació, la nostra ruta és el futur", Özgür Burak Akkol, president de la Junta. de MESS, va dir: Estem treballant dur per reunir-nos amb vosaltres. Un dels nostres objectius més importants és oferir als nostres emprenedors locals l'oportunitat de trobar nous mercats i inversions, i presentar empreses estrangeres als nostres membres. Amb aquest objectiu, gràcies a la cooperació que vam començar amb el gegant mundial Plug and Play, tot l'ecosistema de Plug and Play, que compta amb més de 20 socis corporatius en 400 països, dóna servei a la indústria turca a la nostra oficina d'Istanbul. Els nostres membres poden accedir gratuïtament a la xarxa d'empreses avançada de Plug and Play i reunir-se amb empreses emergents d'arreu del món. Milers de persones van assistir a les reunions organitzades per Plug and Play Istanbul Office, de la qual som el soci fundador, a Turquia. Centenars d'iniciatives van ser avaluades pel MEXT, tenint en compte les necessitats prioritàries d'innovació dels nostres membres; es van reunir els seleccionats amb els nostres membres, es van desenvolupar projectes. Continuarem seguint l'evolució del món per descobrir propostes i oportunitats de projectes que beneficiaran el nostre país i els nostres membres. El nostre treball en aquest tema seguirà creixent". diu.

Durant la seva visita, l'equip de MEXT es va reunir amb els gegants i pioners de l'ecosistema tecnològic global acollit pel CEO i fundador de Plug and Play, Saeed Amidi. L'equip de MEXT, que també va visitar el recentment inaugurat Centre Tecnològic i el campus de Microsoft a Silicon Valley, va ser el primer equip del nostre país a visitar aquesta instal·lació. Durant les visites a Silicon Valley, es van donar els primers passos amb Google per a oportunitats de projectes i cooperació per a les àrees d'aplicació de la intel·ligència artificial al sector. A més, s'han avaluat oportunitats d'inversió per al nostre país i col·laboracions que serviran la transformació bessona de la nostra indústria amb els equips de màxima direcció d'importants fons de capital risc com Breakthrough Energy i Iconiq.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar