Tot sobre la cirurgia de dibuix d'ulls

Tot sobre la cirurgia de la venda dels ulls

La cirurgia de dibuix ocular realitzada per eliminar defectes visuals a l'ull proporciona l'eliminació permanent de trastorns oculars com la miopia, la hipermetropia i l'astigmatisme. Els defectes de refracció als ulls de les persones impedeixen una visió saludable sense l'ús de lents de contacte o ulleres. Aquesta situació provoca una disminució del confort vital de la persona. El problema existent s'elimina mitjançant la realització d'una operació làser, coneguda com a cirurgia de dibuix d'ulls.

ds

Què és la cirurgia de dibuix d'ulls?

Des de l'antiguitat, les ulleres s'utilitzaven quan es produïen trastorns oculars. Més tard, va augmentar l'ús de lents de contacte. No obstant això, l'ús d'ulleres i lents de contacte, infecció, sequedat ocular, dificultats com posar-se i treure's constantment s'enfronten a les persones. Com a conseqüència dels inconvenients que es donen amb les ulleres i les lents de contacte, la gent ha buscat tractament.

Els desenvolupaments tecnològics sorgits en els darrers 20 anys en el camp dels ulls han aportat seriosos beneficis a les persones. cirurgia de dibuix d'ulls Amb els aparells làser oculars utilitzats per a la cirurgia, s'ha augmentat tant la velocitat de l'operació com l'èxit del tractament.

Què és la cirurgia de dibuix d'ulls?

Aquesta operació, que es realitza per eliminar els trastorns de la visió de lluny i de prop, es coneix com a cirurgia de dibuix d'ulls entre la gent. Com a resultat d'exàmens detallats i proves que ha de fer el metge, l'operació es realitza a persones amb l'estructura ocular adequada. L'important en aquesta etapa és l'estructura i el gruix de la còrnia, l'edat del pacient, el nombre d'ulls i factors com les comorbiditats. Després d'examinar tots els criteris, es preveu la cirurgia de dibuix d'ulls làser.

El làser, que és un tipus de llum, s'utilitza generalment en diferents sectors. El làser, que s'utilitza per a la cirurgia de dibuix d'ulls, no talla ni crema de cap manera. En aquesta etapa, es demana al pacient que miri la llum intermitent durant 10 a 15 segons durant l'operació. Durant l'operació, es remodela la superfície més externa de la còrnia. Mentre l'aixecament es realitza a la hipermetropia, la superfície corneal s'aplana a la miopia. Avui, amb la tecnologia en desenvolupament, es fa una tria entre els mètodes No Touch Laser i LASIK segons l'estat de l'ull.

Com es realitza la cirurgia de dibuix d'ulls?

Els procediments generals són gairebé els mateixos en els 2 mètodes de cirurgia ocular més utilitzats;

 • Per a l'operació, el pacient es porta a l'habitació i es posa boca amunt.
 • S'utilitzen gotes especials per als dos ulls i els ulls estan adormits. D'aquesta manera, no es produeix cap dolor durant l'operació.
 • Després de la caiguda, la zona al voltant dels dos ulls s'esterilitza amb batikon.
 • La cara està coberta amb una coberta transparent perquè la boca i el nas quedin al descobert.
 • Es col·loquen retractors especials per mantenir els ulls oberts.
 • El tractament s'aplica als dos ulls en la mateixa sessió.

En el mètode LASIK, el colgajo corneal es prepara amb una eina especial i el raig làser s'envia a la zona corresponent durant 10 a 15 segons, mentre que el raig làser s'aplica durant 1 minut sense cap contacte amb l'ull durant el làser sense toc. .

Cal evitar rascar o fregar l'ull durant els primers 4 dies després de l'operació. Els resultats de l'operació es revelen completament amb els controls que s'han de fer a intervals determinats pel metge.

Preus de cirurgia d'eye draw

En el passat, la cirurgia de dibuix d'ulls es realitzava per molt pocs noms, de manera que els preus eren relativament alts. Amb l'avançament del temps, els canvis en els preus d'aquestes operacions també s'han manifestat amb el fet que s'estan aplicant amb molta més freqüència i amb la tecnologia en desenvolupament. A més, quan es comparen els costos de les lents de contacte i les ulleres, fins i tot és possible que la persona obtingui un avantatge a la llarga. Qualsevol persona que ho desitgi pot desfer-se dels problemes de visió dels seus ulls posant-se en contacte amb nosaltres si compleix les condicions adequades.

La cirurgia de dibuix ocular realitzada per eliminar defectes visuals a l'ull proporciona l'eliminació permanent de trastorns oculars com la miopia, la hipermetropia i l'astigmatisme. Els defectes de refracció als ulls de les persones impedeixen una visió saludable sense l'ús de lents de contacte o ulleres. Aquesta situació provoca una disminució del confort vital de la persona. El problema existent s'elimina mitjançant la realització d'una operació làser, coneguda com a cirurgia de dibuix d'ulls.

Què és la cirurgia de dibuix d'ulls?

Des de l'antiguitat, les ulleres s'utilitzaven quan es produïen trastorns oculars. Més tard, va augmentar l'ús de lents de contacte. No obstant això, l'ús d'ulleres i lents de contacte, infecció, sequedat ocular, dificultats com posar-se i treure's constantment s'enfronten a les persones. Com a conseqüència dels inconvenients que es donen amb les ulleres i les lents de contacte, la gent ha buscat tractament.

Els desenvolupaments tecnològics sorgits en els darrers 20 anys en el camp dels ulls han aportat seriosos beneficis a les persones. cirurgia de dibuix d'ulls Amb els aparells làser oculars utilitzats per a la cirurgia, s'ha augmentat tant la velocitat de l'operació com l'èxit del tractament.

Què és la cirurgia de dibuix d'ulls?

Aquesta operació, que es realitza per eliminar els trastorns de la visió de lluny i de prop, es coneix com a cirurgia de dibuix d'ulls entre la gent. Com a resultat d'exàmens detallats i proves que ha de fer el metge, l'operació es realitza a persones amb l'estructura ocular adequada. L'important en aquesta etapa és l'estructura i el gruix de la còrnia, l'edat del pacient, el nombre d'ulls i factors com les comorbiditats. Després d'examinar tots els criteris, es preveu la cirurgia de dibuix d'ulls làser.

El làser, que és un tipus de llum, s'utilitza generalment en diferents sectors. El làser, que s'utilitza per a la cirurgia de dibuix d'ulls, no talla ni crema de cap manera. En aquesta etapa, es demana al pacient que miri la llum intermitent durant 10 a 15 segons durant l'operació. Durant l'operació, es remodela la superfície més externa de la còrnia. Mentre l'aixecament es realitza a la hipermetropia, la superfície corneal s'aplana a la miopia. Avui, amb la tecnologia en desenvolupament, es fa una tria entre els mètodes No Touch Laser i LASIK segons l'estat de l'ull.

Com es realitza la cirurgia de dibuix d'ulls?

Els procediments generals són gairebé els mateixos en els 2 mètodes de cirurgia ocular més utilitzats;

 • Per a l'operació, el pacient es porta a l'habitació i es posa boca amunt.
 • S'utilitzen gotes especials per als dos ulls i els ulls estan adormits. D'aquesta manera, no es produeix cap dolor durant l'operació.
 • Després de la caiguda, la zona al voltant dels dos ulls s'esterilitza amb batikon.
 • La cara està coberta amb una coberta transparent perquè la boca i el nas quedin al descobert.
 • Es col·loquen retractors especials per mantenir els ulls oberts.
 • El tractament s'aplica als dos ulls en la mateixa sessió.

En el mètode LASIK, el colgajo corneal es prepara amb una eina especial i el raig làser s'envia a la zona corresponent durant 10 a 15 segons, mentre que el raig làser s'aplica durant 1 minut sense cap contacte amb l'ull durant el làser sense toc. .

Cal evitar rascar o fregar l'ull durant els primers 4 dies després de l'operació. Els resultats de l'operació es revelen completament amb els controls que s'han de fer a intervals determinats pel metge.

Preus de cirurgia d'eye draw

En el passat, la cirurgia de dibuix d'ulls es realitzava per molt pocs noms, de manera que els preus eren relativament alts. Amb l'avançament del temps, els canvis en els preus d'aquestes operacions també s'han manifestat amb el fet que s'estan aplicant amb molta més freqüència i amb la tecnologia en desenvolupament. A més, quan es comparen els costos de les lents de contacte i les ulleres, fins i tot és possible que la persona obtingui un avantatge a la llarga. Qualsevol persona que ho desitgi pot desfer-se dels problemes de visió dels seus ulls posant-se en contacte amb nosaltres si compleix les condicions adequades.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar