Codis de departaments d'educació oberta OEF de 2 i 4 anys de la Universitat Anadolu 2022

Anual i Anual Anadolu University AOF Open Education Department Codis
Codis de departaments d'educació oberta OEF de 2 i 4 anys de la Universitat Anadolu 2022

Què són els departaments d'educació oberta de la Universitat d'Anadolu? Amb la guia de preferències publicada per ÖSYM, s'han anunciat els departaments d'educació oberta. Bé, quins són els codis dels departaments d'educació oberta de l'OEF de la Universitat Anadolu de 2 i 4 anys? Aquests són els departaments universitaris d'educació oberta 2022.

Departaments d'educació oberta de 2 anys de la Universitat d'Anadolu.

codis anuals i anuals dels departaments d'educació obert de la Universitat d'Anadolu AOF

codis anuals i anuals dels departaments d'educació obert de la Universitat d'Anadolu AOF

codis anuals i anuals dels departaments d'educació obert de la Universitat d'Anadolu AOF

Departaments d'educació oberta de 4 anys de la Universitat d'Anadolu.

codis anuals i anuals dels departaments d'educació obert de la Universitat d'Anadolu AOF

codis anuals i anuals dels departaments d'educació obert de la Universitat d'Anadolu AOF

COM TROBAR EL NOM I EL CODI DE PREFERÈNCIA YKS?

El nom i el codi de la preferència YKS s'especifiquen a la guia de preferències. Les quotes universitàries, els departaments i les puntuacions base de la Taula-3 i la Taula-4 contenen els codis dels departaments corresponents. A la taula, després del nom de cada universitat, els codis dels programes d'educació superior a col·locar en aquesta universitat estan a la columna (1), els seus noms a la columna (2), la durada del programa està a la columna (3). ), el tipus de puntuació del programa està a la columna (4), la quota general del programa (5) A la columna numerada, la quota per a la part superior de l'escola està a la columna numerada (6), les condicions especials i les explicacions sobre el programa es troben a la columna (7) (El contingut d'aquests números de condició "Taula 3 ve Taula 4Es donen per ordre de nombres sota l'epígraf "Condicions i explicacions dels programes d'educació superior".)

COM ES FAN LES PREFERÈNCIES YKS? GUIA DE SELECCIÓ

Els procediments de preferència 2022-YKS es realitzaran entre el 27 de juliol i el 05 d'agost de 2022. Els candidats trien les seves preferències, ÖSYM https://ais.osym.gov.tr Ho faran ells mateixos des de l'adreça d'Internet amb els seus números d'identitat TR i contrasenyes o des de l'aplicació mòbil ÖSYM Candidate Transactions. Els procediments de preferència finalitzaran el 05 d'agost de 2022 a les 23.59:XNUMX.

.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar