Ministeri de Treball i Seguretat Social per contractar 5 personal informàtic contractat

El Ministeri de Treball i Seguretat Social
Ministeri de Treball i Seguretat Social

Personal informàtic contractat en Grans Unitats de Tractament d'Informació d'Institucions i Organismes Públics publicat al Butlletí Oficial de l'Estat de 375 i número 6, amb l'article 31.12.2008 addicional del Decret-llei núm. 27097, per ser contractat sota l'ordre del Ministeri de Treball i Seguretat Social, Direcció General de Tecnologies de la Informació D'acord amb l'article 8 del Reglament de principis i procediments en matèria d'ocupació, es contractarà 5 (cinc) personal informàtic contractat amb la inserció a realitzar segons l'ordre d'èxit de l'examen oral/pràctic.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

Els candidats podran presentar les seves sol·licituds entre el 26.07.2022 i el 12.08.2022 mitjançant la pantalla de sol·licitud de feina, que s'activarà al calendari especificat a l'Administració electrònica, iniciant sessió a través de l'adreça de Career Gate, alimkariyerkapisi.cbiko. .gov.tr. No s'admetran sol·licituds presentades personalment o per correu. Les condicions requerides per a les sol·licituds, els documents requerits i altra informació sobre el procés d'examen estan disponibles al lloc web del nostre ministeri (www.csgb.gov.tr/duyurular) i a la porta de carrera (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr).

S'anuncia al públic.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar